US Beef Brisket Smoked, Cap de Piept Afumat la Cald, Congelat, cca. 1,3Kg - Otto Gourmet

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG8664

Greutate aproximativa: 1.3Kg

Pret/kg: 450Lei

Tip Produs: CONGELAT

Producator: Otto Gourmet, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR


58500 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate/Refrigerate
  • Livrare produse
  • ATENTIE! Conditii de Plata Speciale

DESCRIERE produs US Beef Brisket Smoked, Cap de Piept Afumat la Cald, Congelat, cca. 1,3Kg - Otto Gourmet | Carne si Preparate din Carne

US Beef Brisket Smoked, Cap de Piept Afumat la Cald, Congelat, cca. 1,3Kg - Otto Gourmet

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Cap de piept fara os, smoked.

US Black Angus brisket este o piesa clasica pentru smoker, ce poate fi gasita in menu-ul oricarui restaurant american de BBQ. Se compune din mai multe grupe de muschi ale caror fibre sunt infiltrate cu grasime. Gatirea la fum cald dureaza cateva ore, iar grasimea se topeste, fiind distribuita printre fibrele musculare. Rub-ul intens (amestecul de mirodenii uscate) si ungerea regulata a piesei de care ii confera gust si suculenta. Rezulta o friptura greu de uitat! 

Acesta este gata preparat la 105oC in smoker, la fum de hickory. Trebuie numai incalzit.

Se incalzeste introducand pachetul in baie de apa sau in cuptorul cu convectie cu abur.

Delicios! 

  • BBQ autentic, gata de servit acasa
  • Incredibil de fraged
  • Gust intens cu note de fum
  • Un rub intens si afumarea la cald, timp de 12 13 ore la smoker, ii confera o savoare excelenta
  • Ingrediente: 98% carne de vita, mirodenii, sade de mare Sylter, zaha brun de trestie, fum.
  • Crescator: Ferme de familie din SUA
  • Origine: Statele Unite ale Americii
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: Wet-aged
  • Transa: piept
  • Structura: cu calota de grasime
  • Pregatire: smoker
  • Recomandare: se consuma incalzit. 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 1,3Kg
  • Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,3Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
  • A se pastra congelat (min. -18OC). 
  • Producator: Otto Gourmet, Germania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1054 kJ/252kcal
  • Grasimi: 20 g
  • din care, acizi grasi saturati: 8,5 g
  • Carbohidrati: 2,1 g
  • din care, zahar: 1,7 g
  • Proteine: 17 g
  • Sare: 1,4 g 

Black Angus - Premium Beef cu origini scotiene

Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. 

Povestea de succes a inceput cu peste 100 de ani in urma. Fermierii din Midwest au inceput sa-si hraneasca vitele cu porumbul care le ramanea suplimentar. Rezultatul a fost o calitate a carnii care este foarte apreciata si astazi. Reproductia ameliorata pune calitatea inaintea cantitatii si se bazeaza pe originea genetica impecabila, precum si pe ingrijirea vitelor in functie de rasa. American Beef este recunoscuta pentru programul special de hranire, care este 100% bazat pe plante si la care se adauga porumb galben in ultimile luni pana la sacrificare. Carnea de vita de la aceste ferme de familie este printre cele mai bune de pe piata mondiala. 

Ce este brisket-ul?

In limba romana brisket se numeste cap de piept. Dupa cum sugereaza si numele, este transat din pieptul animalului, mai precis din capul de piept aflat sub spata.

Ca toti muschii sfertului frontal, si capul de piept trebuie sa lucreze din greu. Carnea are fibre lungi si - similar fripturii la cuptor - trebuie gatit lent si timp indelungat. 

 Capul de piept este compis din cateva grupe distincte de muschii plati (pectoralis) si muschii triunghiulari (supraspinatus). Ambele grupe de muschi sunt separate printr-un strat de grasime (fat cap) care strabate intregul piept. Muschii triunghiulari sunt ca mai mica parte a pieptului si sunt plasati deasupra celor plati. Daca un piept contine toate grupele de muschi mai sus mentionate, se mai numeste si Full Packer Brisket sau Packer Cut. 

Brisket - the BBQ classic

Brisket este o piesa clasica pentru smoker si poate fi gasit in menu-ul tuturor restaurantelor US BBQ. “The good old piece of meat” este unul dintre preparatele clasice gatite la smoker, originar din Texas. Aici,  in salasul vitelor Longhorn, brisket este uns cu sosuri groase pe baza de ketchup. In timpul afumarii la cald in smoker, care dureaza mai multe ore, carnea de vita devine frageda ca untul. Un rub intens (amestec de mirodenii uscate) si ungerea regulata a pipetului cu sos ii confera savoare si suculenta. Timpul lung de gatire de peste 10 ore este esential. 

Recomandari

Nu numai timpul este important la gatirea brisket-ului ci si marinarea necesita o atentie aparte. Carnea se marineaza, in general, atat din exterior spre interior cat si din interior spre exterior (prin injectare). Pentru marinarea exterioara, carnea este introdusa intr-un amestec de ulei si mirodenii si este frecata cu un amestec uscat de mirodenii (rub). Daca se marineaza din interior, marinada se injecteaza direct in carne (cu o seringa speciala). Brisket-ul fiind compus din mai multe grupe de muschi, acul trebuie introdus in mai multe zone ale sale, si sub diferite inclinatii, astfel incat marinada sa intre in toata bucata de carne.

Detalii speciale

Tip Produs:
CONGELAT
Producator:
Otto Gourmet, Germania
Info STOC:
STOC FURNIZOR
Greutate aproximativa:
1.3Kg
Pret/kg:
450Lei

Declinarea Responsabilitatii

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs