- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- Plata Ramburs (la primirea coletului)
- iPay BT
- Ordin de plată
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs Modernist Pizza - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya | Librarie
Modernist Pizza - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
In limba engleza.
Modernist Pizza este ghidul suprem in ceea ce priveste cea mai popular aliment din lume. Creata de aceeasi echipa care a publicat si vestitele “Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking” si “Modernist Bread”, aceasta carte inovatoare reprezinta apogeul cercetarilor exhaustive, a calatoriilor si experimentelor pentru colectarea si aprofundarea cunostinetelor mondiale despre pizza.
Autorii Nathan Myhrvold si Francisco Migoya prezinta recomandari practice si tehnici inovatoare ce sunt rezultatul a sute de teste si experimente. Cuprinzand 1708 pagini, impartite in trei volume si un manual de retete, Modernist Pizza este mult mai mult decat o carte de bucate: este o resursa indispensabila pentru oricine care nu numai ca ii place sa manance pizza dar este interesat si de stiinta, legendele, cultura si istoria din spatele ei.
Fiecare capitol generos ilustrat examineaza un aspect diferit in ceea ce priveste pizza, de la istorie si destinatii de top, la aluat, sosuri, branza, topping-uri, echipament si multe altele. Protejata de o carcasa de inox rosu, Modernist Pizza contine peste 1000 de retete traditionale si de avangarda, de pizza din toata lumea, fiecare conceputa cu atentie si avand in vedere atat profesionistii cat si pizzaioli amatori.
Modernist Pizza pune la dispozitie instrumentele necesare evolutiei meseriei de pizzar, pentru a inventa si a obtine creatii sublime. Nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a face pizza.
Despre autori:
Nathan Myhrvold, fondator al The Cooking Lab, coautor al Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking si al Modernist Cuisine at Home, si autor al The Photography of Modernist Cuisine, este pasionat de stiinta, gatit si fotografie inca de cand era mic. La varsata de 13 ani, Nathan deja gatea cina pentru masa familiala de Thanksgiving si transformase baia casei intr-un atelier de fotografie.
Myhrvold detine un doctorat in fizica matematica si teoretica, precum si o diploma de master in economie la Princeton University. Mai detine si alte titluri de master in geofizica si fizica spatiului si o diploma de licenta in matematica la University of California, Los Angeles. Myhrvold a facut cercetari post-doctorale la Cambridge University, impreuna cu Stephen Hawking, in domeniul cosmologiei, teoria cuantica a campurilor in spatiu-timp curb si teoria cuantica a gravitatiei, totul inainte de a lansa o companie de software ce va fi ulterior achizitionata de Microsoft.
Desi cariera lui a luat amploare, Nathan a gasit totusi timp sa exploreze lumea culinara si fotografia. Cand lucra pentru Bill Gates, ca director tehnologic la Microsoft, Nathan a facut parte dintr-o echipa care a castigat concursul Memphis World Championship Barbecue; a lucrat ca stagiar la restaurantul Rover’s din Seattle, al chefului Thierry Rautureau, dupa care si-a luat o perioada libera pentru a-si dobandi diploma culinara de la École de Cuisine La Varenne, din Franta.
Nathan s-a retras de la Microsoft in anul 1999 pentru a fonda Intellectual Ventures si pentru a-si urma cateva pasiuni de-o viata: fotografia, gatitul si stiintele alimentare. Intre timp, unele dintre fotografiile sale au fost publicate in albumul America 24/7 (DK Publishing, Inc., 2003) si in albumul Washington 24/7 (DK Publishing, Inc., 2004).
Negasind informatii practice despre gatitul sous-vide, a decis sa scrie cartea ce simtea ca lipseste - una care sa furnizeze explicatiile stiintifice ale proceselor de gatire, istoria gatitului si tehnicile, echipamentele si retetele folosite la gatitul modern. Inspirat de acest vid din literatura culinara, a decis sa imparta cu ceilalti stiinta gatitului si minunile bucatariei moderne, sperand sa transmita mai departe curiozitatea si pasiunea sa pentru domeniul culinar.
Pentru a pregati prima sa carte, Nathan a fondat The Cooking Lab, a angajat o echipa interdisciplinara care a inclus oameni de stiinta, bucatari de cercetare si scriitori, publicand, in anul 2011, mult-aclamata lucrare in sase volume si 2438 de pagini - Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking.
Lucrarea a fost urmata de Modernist Cuisine at Home, in anul 2012, care aplica informatiile din cartea originala intr-un format conceput pentru bucatarii amatori. In 2013, a scris The Photography of Modernist Cuisine, iar The Cooking Lab a intrat intr-un parteneriat cu Inkling pentru a lansa Modernist Cuisine app. In anul 2017 ii apare cartea Modernist Bread.
Francisco Migoya, bucatarul sef de la Modernist Cuisine, este coautorul cartilor Modernist Bread si Modernist Pizza. Impreuna cu Nathan Myhrvold, el coordoneaza cercetarea si dezvoltarea noilor tehnici si retete. Un patiser inovator, cartea lui Migoya, The Elements of Dessert (John Wiley & Sons, 2012) a castigat International Association of Culinary Professionals Cookbook Award in anul 2014. Este recunoscut in SUA ca patiser si ciocolatier de top cu distinctii ce includ Medal of Master Artisan Pastry Chef (2013) de la Gremi de Pastisseria de Barcelona. Migoya a detinut Hudson Chocolates din New York si a lucrat ca patiser sef atat la The French Laundry cat si la Bouchon Bakery. Inainte de a se altura echipei Modernist Cuisine, Migoya a fost profesor la The Culinary Institute of America unde a avut ca domenii de predare painea, produsele de patiserie, cofetarie si gastronomie.
Detalii:
- Cartonata: 1700 pagini
- Format: 341 x 279 mm
- Ilustratii: 1500
- Editura: The Cooking Lab
- Limba: Engleza
- Anul publicarii: 2021
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs