Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

  

Produse recent adaugate in magazin

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
CFTFXOMCM002
Cognac CHATEAU MONTIFAUD Trésor de Famille XO Majestic, 40% vol., Cutie Cadou, 700ml - Franta Un cognac XO maiestuos si o adevarata “picatura” de istorie. Unul dintre cele mai vechi eau-de-vie, din struguri Ugni Blanc, provenind provenind din pivnita “Paradis” a Chateau Montifaud vine sa sublimeze calitatea acestui XO indelung maturat! Un nectar de o complexitate fantastica, o persistenta superba, cu un final de neuitat provenind de la “picatura” de istorie adaugata in acest asamblaj.  Arie de recoltare (Cru): Petite Champagne.  Culoare : stralucitor, chihlimbariu-auriu. Aroma : eleganta, delicta si florala....
75000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
CFPCXSCM001
Cognac CHATEAU MONTIFAUD Petite Champagne XO Silver Attitude, 40% vol., Cutie Cadou, 700ml - Franta Un asamblaj unic si delicat cu o tusa argintata! Elegant, sobru, fin si original, impresioneaza prin complexitatea aromelor de fructe confiate (caise, prune), cu note de cacao. Un asamblaj echilibrat compus din distilate de struguri Ugni Blanc maturate in butoaie de stejar de Limousin timp de minium 20 de ani.   Arie de recoltare (Cru): Petite Champagne.  Pahar recomandat: Pahar de Vin Dulce Zalto (Art. Nr. 11602) , One for All Red (Art. Nr. 129350)  Note de degustare : culoare chihlimbarie, aroma de...
49000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1094
Untura de US Beef (Black Angus), 100 g - Otto Gourmet Untura de vita Black Angus. Pimp your meat: prajit, fript, finisat. Untura de vita este baza pentru rumenirea unui steak perfect, cei mai buni cartofi prajiti se fac in untura de vita, pentru fondue cu carne sau pentru maturarea carnii intr-un strat de untura.  Foarte aromata Note placute de US Beef Perfecta pentru prajirea cartofilor in baie de untura Excelenta si pentru prajirea schnitzel-ului de vitel  Perfecta pentru rumenit, confera fripturilor o nota speciala. Excelenta si pentru fondue sau burgeri.  Ingrediente : 100% untura de US Beef....
2000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B60040
Paine de Secara cu Maia, Masline si Anason, Oxbrot, Congelata, 1Kg - Gaues Paine de secara rustica cu maia, masline Kalamata si anason. Are crusta crocanta. Excelenta cu carnati, unt sarat sau cu ulei de masline.   In brutatia lui Jochen Gaues exista un principiu simplu: totul se prepara in mod traditional. Premixurile si aditivii, asa numitii agenti de afanare, nu sunt permisi la Gaues. Aluatul este prelucrat manual. Gaues foloseste masini numai pentru cantarit si framantat. Rezultatul este o paine cu caracter. Se preincalzeste cuptorul la 160 o C, cu 20% umiditate, si se coace painea timp de cca. 15 minute....
4700 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B31668
Produs BIO: Produs BIO
Leurda Uscata si Maruntita, BIO, 100g DE-ÖKO-001 Leurda este culeasa din paduri de fag si nu a fost fertilizata sau stropita cu pesticide. Dupa culegere, in Martie - Aprilie, frunzele de leurda se lasa la uscat si apoi sunt maruntite. Au un usor gust de usturoi si sunt excelente pentru a conferi o nota rafinata salatelor, sosurilor pentru paste si mancarurilor gatite. Frunzele de leurda uscate natural sunt foarte bune si pentru a pregati pesto de leurda. Aroma delicata de primavera, cu note fine de usturoi, ceapa verde si cepsoara, - excelenta pentru preparate consistente calde sau reci. Pachet: 100g Ingrediente:...
Produs BIO: Produs BIO
3000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B49535
Producator: F. Dick
Cutit Alveolat pentru Feliat/Transat, Hektor, Red Spirit, 26cm - F.Dick Red Spirit : maiestrie asiatica si tehnologie germana de varf.  Ideal pentru a felia bucati de carne sau de peste. Perfect si pentru brisket. Forma sa curbata este conceputa pentru a felia bucati de carne atat mici cat si mari. Alveolele impiedica alimentele sa se lipeasca de lama. Un cutit excelent pentru gratar/BBQ.  Lungime lama: 26cm  Maner rotund antiderapant, de culoare rosie, in stil asiatic.  Producator: F.Dick, Germania
Producator: F. Dick
Lungime Lama: >25 cm
42500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B58360
Chips-uri de Creveti, Neprajite, Mici, 500g - Indonezia Chipsurile de creveti se obtin dintr-un amestec de faina de tapioca, creveti tocati si mirodenii si se comercializeaza sub forma de discuri uscate. Cand sunt prajiti in ulei fierbinte, expandeaza de cel putin doua ori fata de dimensiunea initiala. Se pot folosi ca suport sau garnitura pentru anumite preparate, dar si ca acompaniament pentru bere sau vin.   Preparare : intr-o cratita se incinge o cantitate suficienta de ulei (care sa acopere complet chipsurile) la 170-190 o C. Se introduc discurile de creveti, in transe mici, si se lasa pana prind o culoare...
4500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B56122
Sos Ponzu cu Lamaie, 250ml - Kikkoman Sosul ponzu cu lamaie  este un condiment apreciate atat in Japonia cat si in Occident. Are aroma foarte proaspata, cu note intense de lamaie.   Ingrediente: apa, 31% sos de soia (apa, soia , grau , sare), zahar, otet distilat, 3,1% concentrat de lamaie, sare, aroma naturala de lamaie, extract de drojdie.       Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine gluten (grau), soia.  Sticla: 250ml  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in decurs de 3 luni .  Producator: Kikkoman Trading...
4300 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B43184
Melci de Burgundia, Natur, Chairs d’Escargots, Congelati, 90 buc., 50 0 g - Loic D´Artimont, Franta Escargots de Bourgogne au gust pronuntat si delicios, sunt carnosi, si sunt cei mai apreciati melci de catre gastronomi! Sunt considerati un lux culinar inca de pe vremea romanilor si sunt mandria bucatariei din Burgundia (escargots bourguignonne). Excelenti in mancaruri cu sos, cremoase, ca gustare in vol-au-vent, ciulama cu ciuperci, sotati cu ingrediente aromatice (inclusiv usturoi, pancetta si ierburi aromatice), quiche, in salate sau paste.  Preparare : se ia din saculet numarul dorit de melci, iar saculetul cu...
17900 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP122
Alge Kombu Salbatice, Rausu, 150g - Japonia Kombu Rausu este un tip rar de kombu cu continut superior de acid glutamic (component al gustului umami). Au frunzele mari, foarte lungi si rotunjite, iar culoarea oscielaza intre brun, negru si rosu-inchis. Sunt foarte parfumate si ajuta la obtinerea unui fond subtil si bogat in arome.   Utilizare : este un condiment umami natural, ideal pentru a prepara supa dashi, pentru supe sau consomeuri japoneze pentru sashimi.  Ingrediente : 100% alge kombu salbatice (Rausu).   Origine : Rausu, Japonia. Pachet: 150g  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si...
21000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP097
Producator: Sennari, Japonia
Otet de Mere , BIO, 175ml - Sennari, Japonia Otet artizanal obtinut din suc de mere. Are gust fructat. Se foloseste ca otetul traditional. Confera gust placut de mere.  Ingrediente : mere*.   *Ingrediente provenite din exploatari agricole certificate organic. Origine : Japonia.  Sticla: 175ml  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.   Producator: Sennari, Japonia   Sennari Localizat in departamentul Hiroshima, la circa 20Km nord de orasul Hiroshima, Sennari este un producator de otet de orez, de mere, condimente si sosuri pe baza de otet. Mediul in care este...
Producator: Sennari, Japonia
9100 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP599
Producator: Kankyo Shuzo, Japonia
Hon Mirin, 600ml - Kankyo Shuzo, Japonia Mirin este un sake dulce , la origine fiind baut de sarbatori. Apoi a fost folosit in restaurante, iar acum este un ingredient de baza in bucataria japoneza. Acest Hon Mirin este un mirin afinat indelung: orezul japonez a fost fermentat timp de 6 luni la temperatura joasa. In comparatie cu alte tipuri de mirin, acesta are un continut ridicat de umami.  Gust : dulce, fin si profund, bogat in umami si persistent. Are usoare note de tostat si de shochu.  Utilizare: se foloseste pentru a conferi gust dulce si rotunjime sosurilor si pentru a reduce aciditatea si tentele amare...
11000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP598
Producator: Kankyo Shuzo, Japonia
Hon Mirin, 18 00ml - Kankyo Shuzo, Japonia Mirin este un sake dulce , la origine fiind baut de sarbatori. Apoi a fost folosit in restaurante, iar acum este un ingredient de baza in bucataria japoneza. Acest Hon Mirin este un mirin afinat indelung: orezul japonez a fost fermentat timp de 6 luni la temperatura joasa. In comparatie cu alte tipuri de mirin, acesta are un continut ridicat de umami.  Gust : dulce, fin si profund, bogat in umami si persistent. Are usoare note de tostat si de shochu.  Utilizare: se foloseste pentru a conferi gust dulce si rotunjime sosurilor si pentru a reduce aciditatea si tentele amare...
24000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP073
Producator: Kyushu Suzo
Otet de Kaki pentru Sushi, 200ml - Kyushu Suzo, Japonia Otetul pur de kaki (persimmon sau “fructul zeilor” ) este  obtinut numai din kaki din regiunea Fukuoka. Fructele intregi sunt fermentate incet timp de peste un an pentru a potenta gustul umami.  La baza din acest otet de kaki dulce s-au adaugat hon mirin si kombu de Hokkaido pentru a obtine un otet de kaki pentru sushi bogat in umami si fara aditivi.   Gust : dulce-acrisor, bogat in umami.  Utilizare : cu peste si salate pentru a le conferi o usoara nota fructata. Bineinteles si pentru a asezona orezul de sushi, dar si pentru muraturi si legume marinate. Pentru...
Producator: Kyushu Suzo
7500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP310
Producator: Naogen, Japonia
Sos de Soia Koikuchi Marudaizu , 120ml - Naogen, Japonia Sosul de soia koikuchi marudaizu este produs intr-o maniera traditionala, din boabe de soia integrale, in spiritul sosului de soia tipic de Kanazawa cunoscut inca din secolul XV. Aflat undeva la mijloc intre koikuchi si usukuchi, sosul de soia de Kanazawa are un lejer gust dulceag natural si este foarte bogat in umami , fiind cunoscut si ca umakuchi - sos de soia delicios. Pentru a obtine acest sos de soia se folosesc numai patru ingrediente locale: soia integrala, grau, sare de mare si apa pura izvorata din muntele Haku. Este fermentat un an in butoaie de cedru....
Producator: Naogen, Japonia
7100 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP311
Producator: Naogen, Japonia
Sos de Soia cu Ghimbir , 120ml - Naogen, Japonia Sos de soia parfumat cu ghimbir, obtinut din sosul de soia emblematic Naogen Koikuchi Marudaizu la care s-a adaugat ghimbir ras din prefectura Kochi renumita pentru productia de ghimbir. Contine mai putina sare decat un sos de soia clasic.  Gust : profund si bogat in umami, cu note picante si proaspete de ghimbir.  Folosire : perfect asezonat preparatele sotate cu taitei sau legume, orez prajit, carne de porc la gratar, sashimi, cruditati, preparate pane (karaage), tocanite de carne.  Ingrediente : 76,22% sos de soia , 13,37% suc de ghimbir, 8,92% ghimbir ras, 1,49%...
Producator: Naogen, Japonia
7100 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP187
Sos de Soia Alb , Shiro Shoyu, 360ml - Japonia Sos de soia alb originar din Aichi - o regiune recunoscuta in Japonia pentru productia de grau dar si pentru apa savuroasa. Spre deosebire de sosurile de soia clasice, acesta este produs cu 90% grau si 10% soia. Cantitatea importanta de grau ii confera sosului o culoare aproape transparenta si un gust dulceag.  Gust : dulceag, persistent, rotund si bogat in umami.  Utilizare : datorita culorii deschise, sosul de soia alb este foarte folosit in bucatarie pentru a asezona preparatele si sosurile, pastrandu-le culoarea naturala. Se poate adauga in omlete, budinci sarate, supe,...
6600 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP309
Producator: Naogen, Japonia
Sos de Soia Koikuchi Marudaizu , 500ml - Naogen, Japonia Sosul de soia koikuchi marudaizu este produs intr-o maniera traditionala, din boabe de soia integrale, in spiritul sosului de soia tipic de Kanazawa cunoscut inca din secolul XV. Aflat undeva la mijloc intre koikuchi si usukuchi, sosul de soia de Kanazawa are un lejer gust dulceag natural si este foarte bogat in umami, fiind cunoscut si ca umakuchi - sos de soia delicios. Pentru a obtine acest sos de soia se folosesc numai patru ingrediente locale: soia integrala, grau, sare de mare si apa pura izvorata din muntele Haku. Este fermentat un an in butoaie de cedru....
Producator: Naogen, Japonia
19000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP183
Producator: Shibanuma, Japonia
Sos Ponzu cu Yuzu , 1800ml -  Shibanuma , Japonia Ponzu este un sos foarte apreciat si raspandit in Japonia. Combina sosul de soia cu dashi si citrice japoneze. Se mai adauga uneori si putin otet sau mirin.  Gust : proaspat, profund si bogat in umami.  Folosire : se integreaza foarte bine in bucataria europeana in dressing-uri pentru salata, scoici saint-jacques crude, sos beurre blanc, carne grasa etc.  Ingrediente : 48,1% sos de soia , 20,98% apa, 11,72% sirop de glucoza-fructoza, 11,71% otet, 4,65% suc de yuzu, 1,63% potentiatori de gust (E621, E635, E631, E627), 0,46% bonita uscata, 0,56% extract de drojdie,...
Producator: Shibanuma, Japonia
33900 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP184
Producator: Shibanuma, Japonia
Sos Teriyaki , fara gluten, 1800ml -  Shibanuma , Japonia In Japonia denumirea “teriyaki” se refera la preparate cu carne sau peste unse cu sos de soia dulce inainte de a fi fripte pe gratar. Sosul teriyaki este produs pe baza de sos de soia la care se adauga zahar, mirin, ghimbir, uneori chiar si usturoi. Acest sos de soia se caracterizeaza prin faptul ca nu contine gluten, glutamat monosodic adaugat si niciun extract de origine animala .   Gust : onctuos, usor dulceag, foarte bogat in umami, cu note de ghimbir.  Folosire : perfect pentru a marina carnea si pestele inainte de a le frige pe gratar sau a la plancha....
Producator: Shibanuma, Japonia
28900 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP090
Producator: Sennari, Japonia
Sos de Susan (Goma Dare) cu Otet si Yuzu, BIO, 175 ml - Sennari, Japonia Sos artizanal din pasta de Susan cu otet si yuzu. Susanul este foarte apreciat in Japonia datorita gustului si pentru ca este sanatos. Acest sos se poate folosi in vinegrete, dar merge foarte bine cu felii subtiri de carne gatite a la plancha.  Ingrediente : otet de orez*, zahar*, pasta de susan *, susan rasnit*, sare, suc de yuzu*, extract de drojdie, agar-agar, mirodenii, ulei*. *Ingrediente provenite din exploatari agricole certificate organic. Alergeni : contine gluten (grau), soia, susan. Origine : Japonia  Sticla: 175ml...
Producator: Sennari, Japonia
11200 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP084
Producator: Sennari, Japonia, Produs BIO: Produs BIO
Otet de Orez Pur , BIO, 360ml - Sennari, Japonia Otetul de orez este cel mai raspandit din Japonia. Acest otet artizanal este excelent pentru marinat macrou si inlocuieste otetul de cidru in utilizarea cotidiana.  Ingrediente : orez*, apa.   *Ingrediente provenite din exploatari agricole certificate organic. Origine : Japonia.  Sticla: 360ml  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.   Producator: Sennari, Japonia   Sennari Localizat in departamentul Hiroshima, la circa 20Km nord de orasul Hiroshima, Sennari este un producator de otet de orez, de mere,...
Producator: Sennari, Japonia
Produs BIO: Produs BIO
9900 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP130
Producator: Sennari, Japonia
Otet de Orez Pur , 1800ml - Sennari, Japonia Otetul de orez este cel mai raspandit din Japonia. Acest otet artizanal si natural are culoare usor chihlimbarie. Este acrisor, cu usoare note tostate. Excelent pentru marinat macrou si inlocuieste otetul de cidru in utilizarea cotidiana.  Ingrediente : orez, apa.   Origine : Japonia.  Bidon: 1800ml  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.  Producator: Sennari, Japonia   Sennari Localizat in departamentul Hiroshima, la circa 20Km nord de orasul Hiroshima, Sennari este un producator de otet de orez, de mere,...
Producator: Sennari, Japonia
12500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP296
Producator: Momiki, Japonia
Sos de Soia cu Usturoi Negru, Vegan, 180g - Momiki, Japonia Combinatia perfecta de ingrediente japoneze de exceptie, sosul este foarte bogat in umami. Usturoiul negru este foarte bogat in nutrienti si confera sosului usoare note confiate. Potenteaza gustul oricarui preparat.  Gust : fructat si dulceag, cu note intense de umami, persistent, cu accente de balsamice de usturoi negru.   Folosire : foarte versatil, merge foarte bine pentru sashimi, in tocanite, dar se poate utiliza ca marinada pentru pui (inaite de a-l praji sau frige la gratar), combinat cu ulei de masline pentru a prepara o vinegreta, sau diluat cu apa sau...
Producator: Momiki, Japonia
10800 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP575
Producator: Wadaman, Japonia
Ulei de Susan Auriu, Premium, 180g - Wadaman, Japonia Ulei extras din seminte de susan auriu. Are culoare chihlimbarie. Produs printr-o metoda traditionala, prin presarea fara niciun fel de incalzire. Uleiul de susan auriu este foarte bogat in fibre, proteine si vitamine.  Este foarte concentrat, cateva picaturi sunt suficiente pentru a cconferi gust si savoare preparatelor culinare.  Gust : de prajit, dulceag si intens, fara a fi deloc amar.   Folosire : asezonarea salatelor de alge, castraveti, kinpira de lotus, tofu sau chiar in deserturi cum ar fi pralinul de susan, checuri si creme. Incalzit, uleiul de...
Producator: Wadaman, Japonia
22300 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP103
Producator: Sennari, Japonia
Sos Ponzu cu Yuzu de Sakugi, 18 0ml - Sennari, Japonia Ponzu este un sos japonez proaspat si complex, ce combina sosul de soia cu dashi si citrice japoneze. Acest ponzu cu yuzu este rezultatul echilibrului dintre puritatea otetului de orez de Hiroshima si parfumul foarte intens de yuzu de Sakugi. Sakugi este situat in nordul prefecturii Hiroshima, fiind o zona unde schimbarile de temperatura intre ziua si noapte sunt foarte mari, un terroir ideal pentru cultura de yuzu foarte parfumat.  Gust : echilibrat intre rotunjimea otetului de orez si aciditatea sucului de yuzu de Sakugi.  Folosire : ponzu se integreaza foarte...
Producator: Sennari, Japonia
7500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP234
Producator: Nidoyogawa, Japonia
Piper Japonez Enzo Sansho in saramura, 50g - Nidoyogawa, Japonia Boabe de piper japonez sansho in saramura.  Gust : un parfum de citrice si lemongrass, cu note condimentate si tonuri subtile de piper.  Folosire : excelente in terine, tartar de vita, maioneza, sau pentru a acompania pestele (pisica de mare). Confera prospetime si aciditate preparatelor culinare. Se clateste cu apa inainte de folosire pentru a inlatura sarea. Ingrediente : boabe de piper sansho, sare. Origine : Japonia.  Pachet: 50g  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.   Producator: Nidoyogawa, Japonia...
Producator: Nidoyogawa, Japonia
8300 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP207
Producator: Sennari, Japonia
Sos Ponzu Alb, Shio Ponzu, 36 0ml - Sennari, Japonia Acest ponzu este foarte apreciat in Japonia. Gustul este proaspat si profund, bogat in umami. Spre deosebire de sosul ponzu obisnuit, ce combina sos de soia, dashi si citrice, ponzu alb are la baza vinul de orez la care se adauga dashi de kombu, suc de yuzu si de sudachi. Nu contine sos de soia, de aceea culoare este deschisa. Gustul este bine echilibrat intre aciditate si umami.  Folosire : ponzu alb se poate folosi ca ponzu obisnuit, avand si avantajul ca nu coloreaza preparatele. Se foloseste si ca dressing pentru salate, merge bine cu scoici saint-jacques, peste alb,...
Producator: Sennari, Japonia
10500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP214
Piure de Usturoi Negru, 80g -  Kashiwazaki Seika , Japonia Usturoiul negru este un produs natural, fara aditivi sau conservanti. Usturoiul intreg este fermentat lent intr-o atmosfera cu temperatura si umiditatea contrólate. Este perfect digerabil, mirosul neplacut dispare, iar textura devine matasoasa ca de fructe confiate. Usturoiul negru este foarte apreciat pentru beneficiile pe care le aduce sanatatii.  Gust : fructat si dulceag, cu note intense de umami, persistent, cu accente de balsamice de usturoi negru.    Folosire : prepárate pe baza de carne, omleta, orez si taitei sotati.    Ingrediente : usturoi....
18600 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALNISEBE6
Gratar Japonez pentru Masa, Konro Wide B-3, 41 x 23,5 x 18 cm Gratarul Konro pentru masa este realizat din diatomit. Este perfect pentru yakitori , peste intreg sau piese mari de friptura. Se preteaza, in special, pentru carbunii binchotan fara a emana caldura excesiva in exterior. Diatomitul se inroseste sub actiunea caldurii si capteaza razele infrarosii accentuandu-le, influentand in mod pozitiv calitatea preparatelor: pestele si carne capata crusta dar raman moi in interior. Gatirea la carbuni din lemn in acest tip de gratar concentreaza la maximum gustul umami al preparatelor. Gratarele din diatomit sunt cele...
1.94000 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALNISEBE8
Grilaj din Fier pentru Gratar Japonez Konro Wide B-3, 40 x 23cm Grilaj pentru Gratar Japonez Konro Wide B-3 (Art. Nr. PAL NISEBE6) .   Material: otel. Dimensiuni: 40 x 23cm Origine: Japonia
16500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP221
Piure de Prune Ume Verzi, 200g - Japonia Piure din prune ume verzi (necoapte), de unde culoarea verde. Foarte fructat, cu aciditate placuta.  Confera gust fructat atat preparatelor dulci cat si celor sarate. Este delicios in vinegrete si in sosuri. Merge foarte bine cu ciocolata.  Ingrediente : prune ume.   Origine : Japonia.  Sticla: 200g  A se pastra la frigider.
13200 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
UMP079
Producator: Sennari, Japonia
Otet de Sakura , 300ml - Sennari, Japonia Frunzele de cires de Shizuoka au fost macerate in otet de orez de Hiroshima, cu note florale, proaspete si imbatatoare.  Gust puternic si floral, tipic de sakura. Echilibru placut intre gustul dulce si cel acru.  Perfect pentru a parfuma vinegretele si maioneza sau pentru a deglasa preparatele pe baza de carne de pui.  Ingrediente : otet de orez , otet de cartofi dulci violet, izomalt-oligozaharide, frunze de sakura, flori de sakura .    Origine : Japonia.  Sticla: 300ml  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.     Producator:...
Producator: Sennari, Japonia
15700 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALCDPSA213XL
Producator: Palmifrance, Franta
Ardei Chipotle Uscati si Afumati, 500g - Le Comptoir des Poivres Ardei Chipotle cu note afumate, tonuri de tomate uscate si gust picant. Ardeiul Chipotle (cunoscut si sub numele de Meco) , a carui denumire vine de la cuvantul “nahuatl chilpoctli” care inseamna “ardei afumat”, este un ardei jalapeno cules la maturitate deplina (cand a devenit complet rosu). Dupa recoltare, este uscat si afumat, capatand culoarea brun-deschisa, pielita ridata si gustul specific. Micii producatori artizanali afuma si usuca ardeiul folosind metode stravechi, utilizand lemn de guava si de stejar. In functie de metoda de afumare si de umiditatea...
Producator: Palmifrance, Franta
25600 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALCDPSA213XXL
Producator: Palmifrance, Franta
Ardei Chipotle Uscati si Afumati, 1Kg - Le Comptoir des Poivres Ardei Chipotle cu note afumate, tonuri de tomate uscate si gust picant. Ardeiul Chipotle (cunoscut si sub numele de Meco) , a carui denumire vine de la cuvantul “nahuatl chilpoctli” care inseamna “ardei afumat”, este un ardei jalapeno cules la maturitate deplina (cand a devenit complet rosu). Dupa recoltare, este uscat si afumat, capatand culoarea brun-deschisa, pielita ridata si gustul specific. Micii producatori artizanali afuma si usuca ardeiul folosind metode stravechi, utilizand lemn de guava si de stejar. In functie de metoda de afumare si de...
Producator: Palmifrance, Franta
50500 Lei
+
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B59954
Producator: Alis, Italia
Pesto Rosso cu Tomate si Ulei de Masline, 180g - Casa Rinaldi, Italia Un sos mediteranean universal in bucataria italiana, preparat pe baza de rosii uscate si ulei de masline. Ingrediente : 30% ulei de masline, 25% tomate uscate, 25% busuioc, caju , sare de mare, muguri de pin. Caracteristici : Vegan, vegetarian. Alergeni : contine fructe cu coaja lemnoasa (caju).  Borcan: 180g  A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la rece (+ 3°C - + 7°C) si trebuie consumat in maximum 1 saptamana.  Producator: Alis, Italia Valori Nutritionale (Per 100g/100ml...
Producator: Alis, Italia
4000 Lei
+