+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


InstanGEL, 150 g - Home Chef
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

InstanGEL, 150 g - Home Chef

HC-02180012

 

Pret: 49 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

InstanGEL, 150 g - Home Chef

Ingrediente: Colagen (gelatina de origine animala), maltodextrina.

Substitut pentru foile de gelatina. Foarte elastic.

Dozaj

Utilizare

Proprietati

50 g/l

Substitut instant pentru gelatina in foi sau “cola de pescado”

1 foaie de gelatina = 5-8 g de InstanGEL

Se incorporeazxa la rece (<40OC).

Pentru orice preparat ce contine apa.

Fiind instant, nu are nevoie de incalzire, ceea ce il face ideal pentru mentinerea proprietatilor ingredientelor.

Se dizolva la rece si actioneaza dupa 30 min.

Foarte elastic.

Termo-reversibil.

 

Preparate: espuma gelificata, gelatina rece, mousse…

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 150 g

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete

Gelatina din Pasta de Migdale Crude

  • 700g apa minerala
  • 300g pasta din migdale cruce Sosa
  • 35g Sosa Instangel
  • 100g zahar
  • 2g sare

 Gelatina din Alune de Padure

  • 350g lapte
  • 350g apa minerala
  • 140g zahar
  • 300g Pasta de Alune de padure de Piemonte Sosa
  • 2g sare
  • 35g Sosa Instangel

 Gelatina de iaurt

  • 300g lapte
  • 20g suc de lamaie
  • 50g zahar
  • 25g pudra de iaurt mediteranean Sosa
  • 14g Sosa Instangel

 Spuma de Mango

  • 300g apa minerala
  • 700g pulpa de mango
  • 45g Sosa Instangel

 Baza de Bezea

  • 500g zahar
  • 200g apa minerala
  • 100g glucoza lichida Sosa
  • 84g Sosa Instangel
  • 20g Ovoneve
  • 155 g apa minerala

 Burete Fals din Mandarine

  • 400 ml suc de mandarine
  • 40 g suc de lamaie
  • 4 picaturi Aroma de Mandarine
  • 60 ml sirop (50% zahar, 50% apa)
  • 35 InstantGel

 Se amesteca ingredientele cu un blender de mana.

Se racesc in frigider pana gelifica.

Apoi, se bate amestecul cu mixerul, timp de 20 de minute, la viteza mare pana devine ca o bezea.

La inceput, se poate incalzi putin bolul mixerului cu o lampa de bucatarie pentru a incorpora mai bine gelatina.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 210 Lei

  Pret: 55 Lei

  Pret: 85 Lei

  Pret: 169 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 1.261 Lei

  Pret: 90 Lei

  Pret: 260 Lei

  Pret: 75 Lei

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Pret: 179 Lei

  Pret: 150 Lei

  Pret: 60 Lei

  Pret: 190 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115