+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


InstanGEL, 150 g - Home Chef
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

InstanGEL, 150 g - Home Chef

HC-02180012

 

Pret: 49,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

InstanGEL, 150 g - Home Chef

Ingrediente: Colagen (gelatina de origine animala), maltodextrina.

Substitut pentru foile de gelatina. Foarte elastic.

Dozaj

Utilizare

Proprietati

50 g/l

Substitut instant pentru gelatina in foi sau “cola de pescado”

1 foaie de gelatina = 5-8 g de InstanGEL

Se incorporeazxa la rece (<40OC).

Pentru orice preparat ce contine apa.

Fiind instant, nu are nevoie de incalzire, ceea ce il face ideal pentru mentinerea proprietatilor ingredientelor.

Se dizolva la rece si actioneaza dupa 30 min.

Foarte elastic.

Termo-reversibil.

 

Preparate: espuma gelificata, gelatina rece, mousse…

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 150 g

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Retete

Gelatina din Pasta de Migdale Crude

  • 700g apa minerala
  • 300g pasta din migdale cruce Sosa
  • 35g Sosa Instangel
  • 100g zahar
  • 2g sare

 Gelatina din Alune de Padure

  • 350g lapte
  • 350g apa minerala
  • 140g zahar
  • 300g Pasta de Alune de padure de Piemonte Sosa
  • 2g sare
  • 35g Sosa Instangel

 Gelatina de iaurt

  • 300g lapte
  • 20g suc de lamaie
  • 50g zahar
  • 25g pudra de iaurt mediteranean Sosa
  • 14g Sosa Instangel

 Spuma de Mango

  • 300g apa minerala
  • 700g pulpa de mango
  • 45g Sosa Instangel

 Baza de Bezea

  • 500g zahar
  • 200g apa minerala
  • 100g glucoza lichida Sosa
  • 84g Sosa Instangel
  • 20g Ovoneve
  • 155 g apa minerala

 Burete Fals din Mandarine

  • 400 ml suc de mandarine
  • 40 g suc de lamaie
  • 4 picaturi Aroma de Mandarine
  • 60 ml sirop (50% zahar, 50% apa)
  • 35 InstantGel

 Se amesteca ingredientele cu un blender de mana.

Se racesc in frigider pana gelifica.

Apoi, se bate amestecul cu mixerul, timp de 20 de minute, la viteza mare pana devine ca o bezea.

La inceput, se poate incalzi putin bolul mixerului cu o lampa de bucatarie pentru a incorpora mai bine gelatina.

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115