+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Inulina, 700 g - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Inulina, 700 g - SOSA

SOSA 00100008

 

Pret: 79,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Inulina, 700 g - SOSA

Pudra

 

Fibra alimentara cu activitate prebiotica*.

 Inulina este o oligozaharida ce conține fructoza. Este un carbohidrat denumit fructan. Se gaseste în radacinile de cicoare (Cichorium intybus) și topinambur (Helianthus tuberosus).

Inulina se foloseste din ce în ce mai mult în alimentatie, datorită caracteristicilor sale nutriționale și funcționale deosebite. Poate fi utilizata ca indulcitor ce inlocuieste zaharul, in preparatele grase și fainoase.

Inulina are un impact minim asupra glicemiei, putand fi consumata și de diabetici și suferinzii de alte boli cu probleme în ceea ce privește nivelul zaharului din sange.

 Ca agent de umplutura, permite absorbtia grasimilor sau lichidelor pentru a crea texturi uscate sau crocante. Consumatorii fiind surprinsi de texturile uscate si savoarea preparatelor ce, in mod normal, exista numai sub forma de lichid sau pasta.

 *Prebiotic = tip de fibre alimentare prezente in anumite alimente (in stare naturala se gasesc in anghinare, praz, ceapa,banane, cicoare, sfecla, radacini de papadie, migdale, diferite verdeturi). Aceste substante nu sunt digerate in tractul gastro intestinal dar stimuleaza, la nivelul colonului, aparitia cresterea si activarea florei bacteriene normale.

Dozaj: 1 - 30 g/Kg (in functie de preparat)

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 0,7 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

TABEL ANALITIC AL ZAHARURILOR

 

Solide

TC

PE

Zahar (saharoza)

100%

100%

100%

Dextroza

92%

171%

74%

Sirop de Glucoza

80%

108%

45%

Glucoza Pudra 40 DE

95%

78%

34%

Glucoza Pudra 30 DE

95%

56%

24%

Glucoza Pudra 20 DE

95%

37%

16%

Maltodextrina 18 DE

95%

35%

15%

Fructoza

100%

188%

144%

Zahar Invertit

70%

190%

125%

Trimoline

72%

190%

125%

Miere

80%

190%

130%

Lactoza

100%

100%

16%

Amidon

100%

0%

0%

TC = Temperatura de Congelare/Punct Crioscopic in comparatie cu zaharoza

PE = Putere Edulcoranta/Grad de Indulcire in comparatie cu zaharoza

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115