+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Isomalt F (pudra, 1 Kg) - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Isomalt F (pudra, 1 Kg) - SOSA

SOSA 00100540

 

Pret: 68,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Isomalt F (pudra, 1 Kg) - SOSA

Isomalt® este obtinut din sfecla de zahar.

La producerea Isomalt® nu se folosesc niciun fel de aditivi. Ajunge foarte repede la punctul de topire.

ISOMALT – singurul inlocuitor al zaharului obtinut din sfecla si care are acelasi gust ca si zaharul. Poate fi folosit in loc de zahar.

Modelele obtinute din Isomalt® nu sunt higroscopice, nu cristalizeaza si devin maleabile sub lampa pentru zahar.

Nu afecteaza dantura, are un continut slab de calorii (jumatate fata de zaharul conventional) si indice glicemic redus. Datorita acestor avantaje, ISOMALT poate fi consumat de catre oricine.  

Cu ISOMALT se obtin produse sanatoase fara a compromite gustul. In consecinta, ISOMALT este principalul inlocuitor al zaharului.

Isomalt nu se poate carameliza.

De peste 20 de ani, bucatarii, patiserii si cofetarii au constatat ca Isomalt are multe avantaje in comparative cu zaharul, in special la realizarea pieselor de cofetarie spectaculoase, a decorurilor pentru prajituri si a bomboanelor. Spre deosebire de zahar, Isomalt este mult mai rezistent la umiditate si la cristalizare, deci decorurile realizate cu Isomalt au o structura mult mai rezistenta si o durata de pastrare mult mai lunga. Datorita capacitatii ridicate de prelucrare, Isomalt se foloseste si in competitiile culminate televizate si la expozitiile culinare unde profesionistii realizeaza piese si decoruri deosebite pentru incantarea audientei.

Isomalt se foloseste si pentru realizarea unei multitudini de preparate de bucatarie.

Are capacitatea de a “incastra” creme sau lichide grase.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 1 Kg

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

TABEL ANALITIC AL ZAHARURILOR

 

Solide

TC

PE

Zahar (saharoza)

100%

100%

100%

Dextroza

92%

171%

74%

Sirop de Glucoza

80%

108%

45%

Glucoza Pudra 40 DE

95%

78%

34%

Glucoza Pudra 30 DE

95%

56%

24%

Glucoza Pudra 20 DE

95%

37%

16%

Maltodextrina 18 DE

95%

35%

15%

Fructoza

100%

188%

144%

Zahar Invertit

70%

190%

125%

Trimoline

72%

190%

125%

Miere

80%

190%

130%

Lactoza

100%

100%

16%

Amidon

100%

0%

0%

TC = Temperatura de Congelare/Punct Crioscopic in comparatie cu zaharoza

PE = Putere Edulcoranta/Grad de Indulcire in comparatie cu zaharoza

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 29,00 Lei

  Pret: 35,00 Lei

  Pret: 25,00 Lei

  Pret: 45,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115