Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Isomalt® este obtinut din sfecla de zahar.
La producerea Isomalt® nu se folosesc niciun fel de aditivi. Ajunge foarte repede la punctul de topire.
ISOMALT – singurul inlocuitor al zaharului obtinut din sfecla si care are acelasi gust ca si zaharul. Poate fi folosit in loc de zahar.
Modelele obtinute din Isomalt® nu sunt higroscopice, nu cristalizeaza si devin maleabile sub lampa pentru zahar.
Nu afecteaza dantura, are un continut slab de calorii (jumatate fata de zaharul conventional) si indice glicemic redus. Datorita acestor avantaje, ISOMALT poate fi consumat de catre oricine.
Cu ISOMALT se obtin produse sanatoase fara a compromite gustul. In consecinta, ISOMALT este principalul inlocuitor al zaharului.
Isomalt nu se poate carameliza.
De peste 20 de ani, bucatarii, patiserii si cofetarii au constatat ca Isomalt are multe avantaje in comparative cu zaharul, in special la realizarea pieselor de cofetarie spectaculoase, a decorurilor pentru prajituri si a bomboanelor. Spre deosebire de zahar, Isomalt este mult mai rezistent la umiditate si la cristalizare, deci decorurile realizate cu Isomalt au o structura mult mai rezistenta si o durata de pastrare mult mai lunga. Datorita capacitatii ridicate de prelucrare, Isomalt se foloseste si in competitiile culinare televizate si la expozitiile culinare unde profesionistii realizeaza piese si decoruri deosebite pentru incantarea audientei.
Isomalt se foloseste si pentru realizarea unei multitudini de preparate de bucatarie.
Are capacitatea de a “incastra” creme sau lichide grase.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Galeata: 4,5 Kg
Producator: SOSA Ingredients, Spania
TABEL ANALITIC AL ZAHARURILOR |
|||
|
Solide |
TC |
PE |
Zahar (saharoza) |
100% |
100% |
100% |
Dextroza |
92% |
171% |
74% |
Sirop de Glucoza |
80% |
108% |
45% |
Glucoza Pudra 40 DE |
95% |
78% |
34% |
Glucoza Pudra 30 DE |
95% |
56% |
24% |
Glucoza Pudra 20 DE |
95% |
37% |
16% |
Maltodextrina 18 DE |
95% |
35% |
15% |
Fructoza |
100% |
188% |
144% |
Zahar Invertit |
70% |
190% |
125% |
Trimoline |
72% |
190% |
125% |
Miere |
80% |
190% |
130% |
Lactoza |
100% |
100% |
16% |
Amidon |
100% |
0% |
0% |
TC = Temperatura de Congelare/Punct Crioscopic in comparatie cu zaharoza
PE = Putere Edulcoranta/Grad de Indulcire in comparatie cu zaharoza
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: