Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Ispahan - Pierre Hermé

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
Matfer 813006

182 Lei (TVA inclus)

Ispahan - Pierre Hermé | Carti Culinare Ispahan . Trei silabe si tot atatea gusturi care duc la reverie. In aceasta prajitura, una dintre cele mai fascinante creatii ale lui Pierre Hermé, dulceata trandafirilor, intensitatea zmeurei si notele florale de litchi se armonizeaza intr-un mod...
+

Ispahan - Pierre Hermé | Carti Culinare

Ispahan. Trei silabe si tot atatea gusturi care duc la reverie. In aceasta prajitura, una dintre cele mai fascinante creatii ale lui Pierre Hermé, dulceata trandafirilor, intensitatea zmeurei si notele florale de litchi se armonizeaza intr-un mod subtil. Ispahan este o invitatie la voiajare ce bulvereseaza simturile. Un desert, devenit clasic al patiseriei, care si-a atras toate laudele. Printr-un act gurmand, Pierre Hermé a explorat toate fatetele acestui trio de savori, reinterpretand cheesecake, baba, tarta, gofra, croissant, macaron, bomboane…

Mai mult de 40 de retete unice sunt prezentate in aceasta carte.

Pierre Hermé, reprezentant de seama al patiseriei franceze, a conferit in numai cativa ani o tusa de gust si de modernitate profesiei sale. Cunoscut din Japonia pana in Statele Unite, a fost supranumit “Picasso of Pastry” de catre revista Vogue. Mostenitor al patru generatii de brutari-patiseri alsacieni, Pierre Hermé si-a inceput cariera la varsta de 14 ani la Gaston Lenôtre. A devenit rapid patisier-sef la Fauchon, apoi a la Ladurée, dupa care si-a deschis propriile patiserii la Paris si Tokyo. A simplificat decorurile si a regandit tehnicile, eliminand referintele la trecut si la copilarie. Prajitura sa 2000-feuilles sau macaronul Ispahan (trandafir, litchi, zmeura) i-au adus renumele international de “couturier” in profesia sa.

Detalii:

  • Brosata: 196 pagini
  • Format: 248 x 293 mm
  • Editura: La Martinière, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2013

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri