Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Jamon Iberico Bellota, Gran Reserva, Feliat, 70g - Joselito, Spania

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SF119770 (VV241042)

140 Lei (TVA inclus)

Jamon Iberico Bellota, Gran Reserva, Feliat, 70g Joselito: lo mejor Jamon del Mundo. Este preferat de totii chefii cu 3 stele Michelin din Spania.   Jamon este pulpa (piciorul din spate), iar paleta este spata (piciorul din fata) porcului. Maturat minimum 36 de luni. Are...
+

Jamon Iberico Bellota, Gran Reserva, Feliat, 70g

Joselito: lo mejor Jamon del Mundo.

Este preferat de totii chefii cu 3 stele Michelin din Spania. 

Jamon este pulpa (piciorul din spate), iar paleta este spata (piciorul din fata) porcului.

Maturat minimum 36 de luni. Are aspect stralucitor, marmorat si culoare purpurie.

Are gust suav si delicat, usor dulceag si complex. Surprinde prin onctuozitate si textura fina. 

Se scoate din ambalaj cu 1 ora inainte de consum. Se recomanda consumul la temperatura camerei (20 - 25oC). 

  • Ingrediente: pulpa de porc iberic, sare de mare.
  • 100% natural. Fara conservanti, fara aditivi. 
  • Origine: Guijuelo, Salamanca 
  • Pachet: 70g 

A se pastra la rece (+4oC / +10oC). 

Producator: Carnicas Joselito, Spania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1476 kJ/355kcal
  • Grasimi: 26,3 g
  • din care, acizi grasi saturati: 8,1 g
  • Carbohidrati: < 0,8 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 29,6 g
  • Sare: 3,7 g
Producator:
Carnicas Joselito, Spania

Timp de 2 ani, porcii Joselito traiesc o viata fericita in habitatul lor natural si trec prin doua faze de ingrasare cu ghinda (montaneras). Ghindele cad din copaci intre luna Octombrie si sfarsitul lunii Martie, acesta perioada (montanera) fiind faza finala a vietii porcilor iberici.

Fiecare porc (adult) trebuie sa consume 9Kg de ghinda si 3Kg de iarba pe zi. Fiecare animal se bucura de o suprafata de aproximativ 3 hectare de padure de stejar (Dehesa). Deoarece porcii Joselito sunt sacrificati numai dupa 2 ani de viata, deci au trait si s-au miscat mai mult (fata de majoritatea porcilor iberici care sunt sacrificati la 1 an), carnea are o marmorare superioara. Deasemenea, grasimile intramusculare acumulate sunt importante purtatoare de gust - similar cu carnea de vita Wagyu/Kobe. In general, calitatea carnii creste odata cu varsta porcului.

Sacrificarea porcilor are loc, in fiecare an, dupa Montanera, de obicei la sfarsitul lunii Martie. La sacrificare, un veterinar verifica sanatatea animalelor si originea acestora.

Dupa sacrificare, carnea este macerata sub un strat de sare. Se folosesc cantitati minime de sare pentru a preveni formarea cristalelor in jamon. Apoi, suncile sunt uscate in 3 faze.

In timpul uscarii la vant se formeaza culturi de “penicillinum roqueforti” pe suprafata (acelasi mucegai care este responsabil pentru aspectul marmorat al branzei Roquefort). Aceste culturi de mucegaiuri ajuta la maturarea carnii si confera profunzime si complexitate gustului. Vara, cand temperatura creste, grasimile se topesc si mucegaiurile sunt diluate dar, cand vremea se raceste din nou, culturile de mucegaiuri se reconstruiesc.

Jamonul Joselito este bogat in acid oleic si in antioxidanti naturali, favorizand reducerea colesterolului si producerea de trigliceride.

Porcii Joselito provin din propria pepiniera, toti fiind descendenti ai animalelor din propria crescatorie. Nicun porc nu este achizitionat din afara.

Imediat dupa campania de sacrificare, chefii spanioli platesc pentru jamonul care va fi disponibil abia dupa 3 ani (achizitie en-primeur, ca in cazul marilor vinuri). Laboratorul Joselito analizeaza compozitia grasimilor din jamon pentru a stabili daca porcul a consumat suficienta ghinda (bellota) - aceasta putand fi determinata in grasime. Piesele respinse sunt declasificate in brandul secund al Joselito, denumit Jabu.

Sistemul Joselito pe scurt:

  • Porcii provin din propria pepiniera.
  • Porcii consuma garantat suficienta ghinda datorita suprafetei de 3 hectare de Dehesa pentru fiecare animal;
  • Sacrificarea are loc numai in al doilea an de viata.
  • Verificarea veterinara a porcilor din propria crescatorie: sanatate si origine.
  • Testarea grasimilor in laborator.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri