+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Jamon Iberico de Bellota, Pulpa Intreaga, Maturat 3 Ani, cca. 8,5 kg - Carrasco, Spania
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Jamon Iberico de Bellota, Pulpa Intreaga, Maturat 3 Ani, cca. 8,5 kg - Carrasco, Spania

BOS 42922

 

Pret: 3.868,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Jamon Iberico de Bellota, Pulpa Intreaga, Maturat 3 Ani, cca. 8,5 kg - Carrasco, Spania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pretul nostru se raporteaza la cantitatea estimata de 8,5 Kg.

Pret brut:  455 Lei/Kg

Jamon uscat la aer, ce provine din porci iberici crescuti in Sud-Vestul Spaniei. Porcii semi-salbatici cu “copita neagra” (pata negra) sunt perfect adaptati traiului in padurile de stejar. Proprietatea lor de a depozita grasime sub piele si in muschi confera, pe langa metoda traditionala de procesare, unicitate acestui produs.

Jamon Iberico de Bellota provine numai din porci Pata Negra crescuti in libertate care consuma, in ultima etapa de ingrasare, numai ghinda si iarba. Dupa 18 - 24 de luni, animalele sunt gata de abatorizare. Datorita alimentatiei bogate in ghinda, carnea capata o aroma placuta de nuca.

Jamonul este macerat in jur de 15 zile in sare, iar apoi se matureaza la o altitudine de aproximativ 1000 m timp de cel putin cateva luni.

Carrasco este o marca premium si singura afacere de familie aflata in topul celor mai importanti trei producatori spanioli de jamon bellota. Carrasco produce jamon de bellota de peste 120 de ani folosind o reteta speciala pentru care este nevoie de o cantitate redusa de sare. In ultimele 6 luni porcii sunt crescuti in libertate, unde se hranesc cu ghinda si iarba, in padurile din Extremadura, iar pulpele fiind maturate cel putin 3 ani la 1100 m altitudine, de unde rezulta savoarea fina si inimitabila de alune de padure si calitatea exceptionala a jamonului Carrasco.

Pentru a savura pe deplin aroma jamonului, va trebui despachetat si tinut la temperatura camerei (+18°C - +20°C) cu cel putin 20 de minute inainte de consum

Ingrediente: pulpa de porc iberic, sare, conservant: E250, E252.

Pachet: cca. 8,5 Kg

A se pastra la racoare intre 0 si 5oC.

Producator: Carrasco, Spania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 864,00 Lei

  Pret: 2.160,00 Lei

  Pret: 1.280,00 Lei

  Pret: 3.752,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115