+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Joe’s Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 16" Wild West - Rumo, Germania
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Joe’s Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 16" Wild West - Rumo, Germania

BOS 31814

 

Pret: 7.300,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Joe’s Barbecue (BBQ) Grill (Smoker) 16" Wild West - Rumo, Germania

 

Joe’s BBQ Smoker - Grill it slow and low!

 

16" ChuckWagon® este excelent pentru petreceri in gradina.

Produs manual in Germania.

Este rezultatul experientei acumulate de-a lungul multor ani si a colaborarii cu profesionistii din domeniu (echipe de barbecue, pasionati de BBQ si experti in catering). Produsul este caracterizat de functionalitatea remarcabila. Grosimea (6,35 mm) deosebita a tuburilor din otel garanteaza o perioada de functionare si durabilitate extrem de lungi.

Sistemul cu doua camere, foarte bine pus la punct, asigura gatirea la temperaturi scazute. La temperaturi intre 90 to 130°C, alimentele se gatesc la caldura indirecta, in timp, fara ca grasimea sa cada pe carbuni si sa se arda. Se poate folosi pentru frigere directa (grill), pentru frigere indirecta (barbecue), pentru afumare, dar si pentru gatit (fiert). Orice este posibil! Placerea de a gati sanatos, la gratar, pentru familie si prieteni.

  • Tuburile din otel sunt sablate si apoi vopsite cu o vopsea speciala care rezista pana la 850°C.
  • Capacul camerei de ardere si al camerei de gatire sunt prevazute cu contragreutati pentru o manipulare usoara.
  • Gratarele sunt din inox, cu grosimea barelor de 6 mm.
  • 1 termometru analogic pentru stabilirea temperaturii de gatire
  • Roti masive din metal 
  • Greutate: 140 Kg
  • Dimensiunile gratarului din camera de gatire: 70 x 40 cm
  • Camera de ardere: 40 x 39 cm
  • Dimensiuni (Lxlxh): 150 x 80 x 145 cm

Se poate folosi atat cu mangal cat si cu lemn.

Producator: Rumo, Germania

Tipuri de utilizari:

Barbecue 90° - 160°C

Pentru barbecue, se aprinde focul in camera de ardere, deschisa. Alimentele se gatesc la incet la temperatura scazuta, in camera de gatire. Cele mai bune rezultate se obtin cand se foloseste lemn de pomi fructiferi. Datorita metodei de gatire la barbecue, alimentele raman fragede si suculente, patrunse uniform pe toate partile, si nu vor exista flacari din cauza grasimii cazute pe jar.

Frigerea indirecta 160° - 300°C

Si prin aceasta metoda, caldura provine tot din camera de ardere, dar se obtin temperaturi mai mari, aceasta fiind acum inchisa. Alimentele fripte sunt crocante la exterior si zemoase in interior. Nici aici nu apar flacari din cauza grasimii cazute pe jar. Excelenta pentru bucati mari de carne.

Frigere directa 160° - 300°C

Jarul din camera de ardere se afla direct sub alimente.

Gatire/Fierbere

Plita de pe capacul camerei de ardere, in cazul modelelor dotate cu aceasta, se poate folosi foarte usor pentru a fierbe anumite preparate (supe, gulas, tocana etc) . Deasemenea, vasele de gatit se pot aseza si direct pe gratarul din camera de ardere sau din camera de gatire. Bratul rotativ (accesoriu) ajuta la suspendarea vaselor de gatit deasupra camerei de ardere.

Cu ajutorul unei placi de ceramica sau din caramida refractara, se poate coace paine sau pizza.

Afumare 60° - 90°C

Caldura si fumul sunt generate in camera de ardere. Daca se inchid clapetele pentru tiraj, se va degaja foarte mult fum fierbinte. Intensitatea si aroma fumului sunt influentate de tipul de lemn folosit.

Joe’s BBQ Smoker® este o adevarata bucatarie de exterior.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115