+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Kappa (600 g) - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Kappa (600 g) - SOSA

SOSA 58050062

 

Pret: 195,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Kappa (600 g), gelifiant - SOSA

Caragenat. Gelifiant.

Dozaj

Utilizare

Proprietati

1-10 g/Kg

Se adauga, impreuna cu celelalte solide, in lichid si se incalzeste la 90oC pentru a se dizolva complet.

Pentru orice preparat lichid.

Insolubila in apa rece, complet solubila in apa fierbinte (80-90oC), insolubila in solventi organici sau uleiuri vegetale.

Se pot realiza diferite sinergii. Kappa + Konjac (gel elastic). Gelifica incepand cu 60oC.

Ingrediente: carragenat (E407).

Preparate: aspicuri, spume gelifiate

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 600 g

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Reteta de Ciocolata Alba Gelifiata

  • 265 g smantna 35% m.g.
  • 250 g ciocolata couverture 64%
  • 60 g zahar
  • 300 ml apa
  • 0,8 g Pro-Panacotta (Iota)
  • 0,8 g Kappa 

Se incalzeste smantana impreuna cu zaharul si se toarna peste ciocolata amestecand pana la obtinerea unui amestec omogen.

Intr-un alt bol, se combina apa, Kappa si Pro-Panacotta si se amesteca cu un blender de mana. Se dau in fiert.

Se amesteca ambele preparate.

Se toarna intr-un cadru si se tine 2 ore la frigider.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115