+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Kappa TEXTURAS Albert y Ferran Adria
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Kappa TEXTURAS Albert y Ferran Adria

250061 / 20462

 

Pret: 335,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Kappa TEXTURAS Albert y Ferran Adria

Se extrage dintr-un tip de alge rosii din speciile Chondrus si Eucheuma, in majoritate.

Este vorba de un carragenat, nume derivat de la localitatea irlandesa Carragheen unde se folosesc aceste alge de peste 600 de ani. De la mijlocul secolului XX acest "muschi irlandez" a inceput sa fie produs in mod industrial ca gelifiant.

KAPPA produce un gel cu textura fina si fragila.

A se pastra in loc uscat si racoros.

Caracteristici: Prezentare in pudra fina.

Se amesteca la rece si se incalzeste.

Gelifierea sa rapida permite naparea preparatelor. Odata gelificat poate suporta temperaturi de pana la 60oC.

In medii acide, pierde o parte din capacitatea de gelifiere.

Contine retetar.

Cutie cu 400 g.

Compozitie: Carragenat (E-407) + clorura de potasiu (E-508)

Producator: Sole Graells, Spania

Valori nutritionale (Per 100 g produs)

Valoare energetica: 406 Kcal. / 1700 kJ.

Carbohidrati: 90 g.

Proteine: 0 g.

Grasimi: 0 g.

Fibre: 30 g.

DozareHidratareTemperatura de GelificareRezistenta Termica
 

Gel moale: 2 g/l

Gel dur: 15 g/l

 De la 80oC48oC*70oC*

 

Rezistenta la CongelareTip de GelificareTextura Finala (Elasticitate / Efect Sineresis)TransparentaUtilizari
 NU Termo -  reversibilaGel ferm, friabil, cu tendinte de sinéresisGel transparentGelatine din lactate, aspicuri, napaje

*In functie de duritatea gelului.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115