+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), cca. 170g - Shinmarusho, Japonia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), cca. 170g - Shinmarusho, Japonia

DRN NISKATS

 

Pret: 150 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), cca. 170g - Shinmarusho, Japonia

Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza). 

Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in jurul Katsuobushi - pregatit prin posarea tonului vargat (Katsuwonus pelamis) in apa (la 85-95°C) si apoi afumandu-l si uscandu-l. Tot procesul tehnologic dureaza aproximativ 6 luni. 

Katsuobushi se rade fin cu razatoarea traditionala si confera note gustativ-aromatice subtile si elegante. Gustul umami este in mod natural foarte prezent. Katshuobushi este un produs sanatos, cu gust bun, estetic, stralucitor, gourmand si parfumat.

Katsuobushi are aroma eleganta de fum, gust umami si aciditate placuta, fiind oarecum asemanator cu bacon-ul. Gustul umami si aroma katsuobushi diminueaza si neutralizeaza amareala anumitor ingrediente, savoarea preparatelor devenind mai bogata.

Cu cat este maturat mai mult cu atat gustul umami va fi mai intens. 

Sublimeaza preparatele, potenteaza gustul preparatelor din peste si intensifica gustul preparatelor din fructe de mare. Katsuobushi transforma o simpla omleta intr-un preparat foarte savuros. Se asociaza foarte bine cu legumele si carnea. Acidul inosinic si gustul umami sunt prezente si in trufe si ciuperci, katsuobushi putand fi folosit pentru aceleasi preparate.

Este ideal pentru dashi si consommé-uri. Se poate folosi ca si condiment.

Aplicatiile culinare ale acestui produs nu au limite!

Katsuobushi intreg are savoarea mult mai intensa, mai complexa si mai proaspata decat a celui ras care isi pierde mare parte din calitati intr-un timp scurt (8 - 10 zile).

In momentul raderii, este important de respectat o inclinatie de 60o a blocului de «katsuobushi» pentru a optimiza piesa, nu se rade pe lat. 

Ingrediente: 100% ton vargat (katsuwonus pelamis). 

Pachet vidat: bucata intreaga de cca. 170g 

A se pastra la frigider (max. +5oC). Dupa deshidere, se pastreaza in frigider, infasurat in hartie de copt si pus intr-un recipient ermetic sau vidat (recomandat). 

Producator: Shinmarusho, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 1399 kJ/331kcal

Grasimi: 5,8 g

din care, acizi grasi saturati: 2 g

Carbohidrati: 1,4 g

din care, zahar: 0,5 g

Proteine: 68 g

Sare: 0,89 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 50 Lei

  Pret: 245 Lei

  Pret: 59 Lei

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115