Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Fulgi, 100g - Shinmarusho, Japonia

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
DRN NISKAWA-S
|  Producator: Shinmarusho

80 Lei (TVA inclus)

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Fulgi, 100g | Ingrediente autentice japoneze Singurul katsuobushi autentic japonez, produs la Yaizu in Japonia, autorizat pe piata europeana.  Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi...
+

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Fulgi, 100g | Ingrediente autentice japoneze

Singurul katsuobushi autentic japonez, produs la Yaizu in Japonia, autorizat pe piata europeana. 

Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza). 

Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in jurul Katsuobushi - pregatit prin posarea tonului vargat (Katsuwonus pelamis) in apa (la 85-95°C) si apoi afumandu-l si uscandu-l. Tot procesul tehnologic dureaza aproximativ 6 luni. 

Acest Katsuobushi este ras fin cu razatoarea traditionala si confera note gustativ-aromatice subtile si elegante. Gustul umami este in mod natural foarte prezent. Katshuobushi este un produs sanatos, cu gust bun, estetic, stralucitor, gourmand si parfumat.

Katsuobushi are aroma eleganta de fum, gust umami si aciditate placuta, fiind oarecum asemanator cu bacon-ul. Gustul umami si aroma katsuobushi diminueaza si neutralizeaza amareala anumitor ingrediente, savoarea preparatelor devenind mai bogata. 

Sublimeaza preparatele, potenteaza gustul preparatelor din peste si intensifica gustul preparatelor din fructe de mare. Katsuobushi transforma o simpla omleta intr-un preparat foarte savuros. Se asociaza foarte bine cu legumele si carnea. Acidul inosinic si gustul umami sunt prezente si in trufe si ciuperci, Katsuobushi putand fi folosit pentru aceleasi preparate.

Este ideal pentru dashi si consommé-uri.

Se poate folosi ca si condiment sau presarat pe deasupra preparatelor, ca parmezanul.

Aplicatiile culinare ale acestui produs nu au limite!

  • Ingrediente: 100% ton vargat (katsuwonus pelamis).
  • Alergeni: contine peste. 
  • Pachet: 100g 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Dupa deschidere, se pastreaza la frigider (max. +5oC). 

Origine: fulgi obtinuti in Europa din katsuobushi intreg produs in Yaizu, Japonia. 

Producator: Shinmarusho, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1399 kJ/331kcal
  • Grasimi: 5,8 g
  • din care, acizi grasi saturati: 2 g
  • Carbohidrati: 1,4 g
  • din care, zahar: 0,5 g
  • Proteine: 68 g
  • Sare: 0,89 g
Producator:
Shinmarusho

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri