Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Kit Caramelizare Crème Brûlée, cu Esenta de Flambare Aromatizata cu Caramel, 50 Portii, 51 buc. - Cookal

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B22170

Producator: Cookal, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR


29806 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Kit Caramelizare Créme Brûlée, cu Esenta de Flambare Aromatizata cu Caramel, 50 Portii, 51 buc. - Cookal

Caramelizeaza si confera aroma intr-un mod simplu si spectaculos - fara salamandra sau brenner!

Avantajele kit-ului:

  • Rezultate savuroase: caramelul fierbinte si crocant contrasteaza cu o créme brulee cremoasa si perfect rece.
  • Aspect ideal si constant: suprafata 100% caramelizata si uniforma.
  • O punere in opera valorizanta: spectacolul flambarii incanta oaspetii si teatralizeaza serviciul in sala.
  • Foarte simplu: fara Brenner si fara salamandra! Intotdeauna o reusita, chiar si cand se folosesc recipiente din sticla.
  • Garantie de securitate: fara riscuri de accidente. Cost scazut si o mai buna repartizare a bugetului.

Setul contine:

  • 1 flacon de 200 ml de alcool culinar concentrat, aromatizat cu caramel;
  • 50 plicuri/doze de 9 g cu fulgi de zahar caramel (pentru 50 de portii de créme brulee);
  • 1 picurator;
  • 1 pompa-spray.

Utilizare pentru créme brulee (chiar inainte de servire): se distribuie fulgii de caramel, dintr-un plic, pe o portie de créme brulee proaspat scoasa din frigider si se toarna esenta (alcoolul) pentru flambare. Se aprinde cu o bricheta sau un chibrit. Dupa aproximativ 1 minut, focul se stinge. Produsul este complet caramelizat si aromat, iar suprafata a devenit crocanta. Créme brulee este rece, iar alcoolul a disparut. Flambarea se poate realiza in bucatarie sau direct in fata oaspetilor.

Atentie: Numai pentru bucatarii profesionisti!

Ingrediente fulgi de zahar caramel: sirop de glucoza, zahar, zahar farin.

Ingrediente alcool culinar: alcool extrafin, de origine vegetala, pentru flambat 96 ° vol (nu este destinat pentru baut), aroma identic naturala.

A se pastra intre +10°C si +25°C, in loc uscat si racoros.

Producator: Cookal, Franta

Detalii speciale

Producator:
Cookal, Franta
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs