+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Kit Caramelizare Crème Brûlée, cu Esenta de Flambare Aromatizata cu Lamaie, 50 Portii, 51 buc. - Cookal
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Kit Caramelizare Crème Brûlée, cu Esenta de Flambare Aromatizata cu Lamaie, 50 Portii, 51 buc. - Cookal

BOS 43929

 

Pret: 245 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Kit Caramelizare Crème Brûlée, cu Esenta de Flambare Aromatizata cu Lamaie, 50 Portii, 51 buc. - Cookal

Caramelizeaza si confera aroma intr-un mod simplu si spectaculos - fara salamandra sau brenner!

Avantajele kit-ului:
- Rezultate savuroase: caramelul fierbinte si crocant contrasteaza cu o crème brulee cremoasa si perfect rece.
- Aspect ideal si constant: suprafata 100% caramelizata si uniforma.
- O punere in opera valorizanta: spectacolul flambarii incanta oaspetii si teatralizeaza serviciul in sala.
- Foarte simplu: fara brenner si fara salamandra! Intotdeauna o reusita, chiar si cand se folosesc recipiente din sticla.
- Garantie de securitate: fara riscuri de accidente. Cost scazut si o mai buna repartizare a bugetului.

Setul contine:

  • 1 flacon de 200 ml de alcool culinar concentrat, aromatizat cu Lamaie;
  • 50 plicuri/doze de 9 g cu fulgi de zahar caramel (pentru 50 de portii de crème brulee);
  • 1 picurator;
  • 1 pompa-spray.

Utilizare pentru crème brulee (chiar inainte de servire): se distribuie fulgii de caramel, dintr-un plic, pe o portie de crème brulee proaspat scoasa din frigider si se toarna esenta (alcoolul) pentru flambare. Se aprinde cu o bricheta sau un chibrit. Dupa aproximativ 1 minut, focul se stinge. Produsul este complet caramelizat si aromat, iar suprafata a devenit crocanta. Crème brulee este rece, iar alcoolul a disparut. Flambarea se poate realiza in bucatarie sau direct in fata oaspetilor.

Atentie: Numai pentru bucatarii profesionisti!

Ingrediente fulgi de zahar caramel: zahar, sirop de glucoza, apa.

Ingrediente alcool culinar: alcool extrafin 96% vol., (nu este pretabil pentru baut!), aroma.

Caracteristici: contine alcool.

A se pastra intre +10°C si +25°C, in loc uscat si racoros.

Producator: Cookal, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 1639 kJ/392kcal

Grasimi: 0 g

din care, acizi grasi saturati: 0 g

Carbohidrati: 98 g

din care, zahar: 98 g

Proteine: 0 g

Sare: 0 g

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid.

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 690 Lei

  Pret: 59 Lei

  Pret: 85 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115