+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


KIT NATUR CROQUANTER INGENIOS Albert y Ferran Adria
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

KIT NATUR CROQUANTER INGENIOS Albert y Ferran Adria

SG 102049

 

Pret: 990 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

KIT NATUR CROQUANTER INGENIOS Albert y Ferran Adria

Completarea ideala pentru aparatul de deshidratat.

Croquanter este un set de folii cu modele pentru a realizata foite crocante, creat de Albert si Ferran Adrià, si concepute special pentru a fi utilizate impreuna cu cele mai bune aparate de deshidratat de pe piata, de ex: Ezidri, Excalibur

Croquanter contine 8 folii cu modele diferite, pentru a obtine o mare varietate de decoruri potrivite tuturor tipurilor de preparate.

Dupa trecerea printr-un proces lent de deshidratare, se pot obtine foite delicate de mango, cornete crocante de morcov, fabulosi fulgi de iaurt si o mare varietate de preparate ce conserva la máximum savoarea si culoarea ingredientelor originale.

Se pot utiliza mai multe baze din teflon, in mod simultan, pentru a obtine un mare numar de foite crocante cu un efort minim.

Cum se utilizeaza Croquanter?

1. Pregatirea foliei. Se pune o baza de teflon pe o suprafata complet plana si, peste ea, se plaseaza folia dorita. Se potrivesc cele doua foi circulare lasand expuse lambourile.

2. Aplicarea amestecului. Se aplica amestecul peste folie, se intinde cu o spatula pentru a umple complet diferitele forme pana la grosimea foliei.

3. Crearea formelor. Se tine cu o mana unul dintre lambouri si se ridica folia cu ajutorul lamboului opus. Vor ramane pe teflon formele, pe care le-am ales, perfect desenate. Se utilizeaza tot atatea baze de Teflon cate piese se doresc sa se obtina.

4. Obtinerea foitelor crocante. Se pun bazele din teflon, cu formele, in tavi si se introduc in aparatul de deshidratat. Se lasa intre 24 si 48 de ore in functie de temperatura reglata si de cantitatea de apa si zahar din preparat. Aplicatii in relief: (!) Este necesara detinerea, pe langa foliile Croquanter, unei lampi termice pentru zahar si cateva forme concepute de Albert si Ferran Adrià (Silimols).

5. Se pune forma Silimol deschisa, pe baza lampii, pentru a se incalzi, si apoi se pun deasupra foitele crocante pregatite dinainte.

6. Se inchide Silimol si se preseaza cu mana pentru ca foita crocanta sa capete textura dorita.

7. Se deschide forma si se verifica relieful obtinut prin presare.

8. Se scoate foita crocanta din Silimol si, cu ajutorul caldurii de la lampa, i se da volum cu mainile pentru a obtine forme in trei dimensiuni. Silimol. Sunt forme din silicon alimentar concepute pentru a da relief si volum foitelor crocante, conferindu-le un aspect mai realist si original.

Diametrul foliilor: 34 cm

Producator: Sole Graells, Spania

Important:

Cu Croquanter se pot crea foite crocante de diferite forme, cu toate acele ingrediente ce se pot transforma in piure: fructe, legume, fructe uscate, etc. Daca se utilizeaza in amestec si ingrediente cu continut scazut de apa, procesul de deshidratare va fi mai rapid. Odata extrase din aparatul de deshidratat, foitele crocante se conserva cu ajutorul Silicasec.

Intretinere:

Ustensilele pot fi spalate cu sapun si apa, apoi clatite si uscate complet astfel incat sa un retina mirosuri. Daca se evita indoirea foliilor, ele vor ramane in perfecta stare si pot fi refolosite de cate ori este nevoie.

CROQUANTE CU LEGUME

Puré de legume + glucoza + isomalt (Sfecla, dovleac, morcovi...).

ALTE CROQUANTE

Iaurt + glucoza + isomalt + iaurt in pudra Adaugarea de fructe liofilizate confera rezultate excelente.

CROQUANTE DE FRUCTE

Puré de fructe + glucoza + isomalt. Plecand de la piureul de fructe dorit, se adauga glucosa si isomalt pentru a facilita deshidratarea. Daca se mai adauga si acelasi tip de fruct liofilizat, procesul de deshidratare se accelereaza. La unele fructe se adauga Malto in amestec pentru a da consistenta (fructul pasiunii).

CROQUANTE CU FRUCTE USCATE

Puré de fructe uscate + glucoza + isomalt

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid. Timpul de livrare, pentru produsele aflate in stoc, este de 24-48 ore.

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  Pret: 680 Lei

  Pret: 280 Lei

  Pret: 270 Lei

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 99 Lei

  Pret: 190 Lei

  Pret: 440 Lei

  

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115