+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Konnyaku, Shirataki Mitzumi,  Alb, Fasii, 180 g - Marufuji
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Konnyaku, Shirataki Mitzumi, Alb, Fasii, 180 g - Marufuji

BOS 11380

 

Pret: 25,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Konnyaku, Shirataki Mitzumi,  Alb, Fasii, 180 g - Marufuji

Konnyaku este un fel de masa gelatinoasa obtinuta din radacina plantei cu acelasi nume (Amorphophallus konjac). Se foloseste in bucataria japoneza traditionala pentru supe sau cu legume. Din punct de vedere al gustului este similar cu tofu, fiind aproape lipsit de gust dar preluand gustul celorlalte ingrediente si potentand in acelasi timp aroma si textura preparatelor.

Recomandari de folosire: Lichidul din pachet se arunca. Fasiile de konnyaku se clatesc bine cu apa si se fierb 10 minute in apa cu sare. Acum, se pot folosi ca si taiteii, in orice sos. Cand se gatesc in wok, nu mai este nevoie de pre-fierbere ci se soteaza direct cu celelalte ingrediente.

Pachet: 180g

Ingrediente: apa, radacini uscate de konnyaku (Amorphophallus konjac), regulator de aciditate: hidroxid de calciu (E526).

Saramura din pachet SE ARUNCA.

A se pastra la loc racoros si ferit de razele soarelui.

Producator: Yoshikawa, Japonia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115