+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


"La Comida de la Familia" - Ferran Adrià
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

"La Comida de la Familia" - Ferran Adrià

SG 130720

 

Pret: 190,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

"La Comida de la Familia" - Ferran Adrià

In limba spaniola.

Descriere:

In tot timpul cat a existat restaurantul elBulli, in fiecare zi s-a preparat un menu pentru personalul restaurantului. Aceasta mare familie trebuia sa fie bine hranita, cu retete variate si produse proaspete, ce confera energie si forta pentru toti cei care muncesc.

La inchiderea elBulli, Ferran Adrià, cel mai bun bucatar din lume, a ramas cu o compilatie de menú-uri bine structurate, simple, ieftine si de inspiratie traditionala ce nu putea sa ramana inchisa intr-un sertar pentru totdeauna. De aici a rezultat aceasta carte. Aici, Adrià explica, intr-o maniera clara si vizuala, 31 de menu-uri compuse din gustare, preparat de baza si desert, pentru o familie de 2 sau 6 persoane, si deasemenea pentru profesionisti care trebuie sa-si hraneasca marea familie de 20 sau 75 colaboratori.

Trece in revista toate aspectele, perfectionate si structurate ca urmare a experientei la elBulli:

  • Cum se aleg ingredientele;
  • Ce ingrediente trebuie sa existe intotdeauna in camara;
  • Cum se pregatesc fondurile si sosurile si congelarea lor pentru utilizarea ulterioara;
  • Ce cantitati sunt necesare pentru fiecare reteta, in functie de numarul de persoane;
  • Cum se organizeaza realizarea celor trei preparate pentru a fi toate gata la timp;
  • Toate retetele sunt vizuale, pas cu pas.

Toate retetele se pot pregati cu usurinta acasa, intr-un timp rezonabil si la un pret de aproximativ 4 Euro.

Daca nu mancam bine este pentru ca nu dorim, spune Adrià. Aceasta carte va schimba forma de gatit acasa.

Autobiografie:

Recunoscut in mod unanim ca cel mai influent bucatar al ultimelor decenii, Ferran Adrià (L'Hospitalet de Llobregat,1962) a inceput sa lucreze in 1984 la elBulli, unde a devenit rapid bucatar sef. Incepand cu 1987, propunerile sale culinare din ce in ce mai radicale s-au transformat intr-o paradigma a bucatariei contemporane, o realitate ce i-a adus cele mai inalte recunoasteri la nivel international, precum si la elBulli, unde este coproprietar impreuna cu Juli Soler. Ultima sa “revolutie” a constat in transformarea restaurantului intr-o fundatie care, incepand cu 2014, se va dedica largirii limitelor creativitatii in bucatarie.

Pagini: 384

Editura: Rba Practica, Spania

Anul publicarii: 2011

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115