Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Whip poate fi amestecat la rece cu toate tipurile de lichide, stabilizeaza spumele obtinute cu sifonul.
Se pot obtine si bezele si macarons numai din suc de fructe si zahar, fara oua sau lactate.
Proprietati: efect de spumare
Dozaj: 1-2 g/Kg bezea, 3 g/Kg marshmallow, 5 g/Kg Espuma
Mod de utilizare: se amesteca la rece
Aplicare: orice tip de lichid
Observatii: substituent de albumina
Utilizari: Espumas reci, Macaron, Bezea etc
A se pastra la loc uscat si racoros.
Cutie: 500 g
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Retete culinare cu Hidrolizat din proteina de lapte - Whip
Spuma de iaurt
Se amesteca iaurtul cu Gelespessa, jumatate din zahar si Whip.
Se bate aceasta crema cu mixerul pana cand devine foarte spumoasa.
Se adauga si restul de zahar si se continua baterea pana se obtine o consistenta de bezea foarte aerata.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: