+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon

Matfer 816054

 

Pret: 490,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon


In limba franceza.

 

REFERINTA PENTRU GASTRONOMIE: o carte unica ce cuprinde cea mai completa viziune asupra universului gastronomic (a 6-a editie din 1938).

Mai mult de 4000 de articole cuprind toata cunoasterea ce tine de bucatarie si reflecta starea gastronomiei la inceput de secol XXI.

2500 de retete, din care 500 sunt furnizate de cei mai renumiti bucatari. Retete noi explicate integral si, de multe ori, simplu de realizat chiar si pentru un bucatar amator.

O noua prezentare, foarte atragatoare: format mare si usor de folosit, ilustratii complet noi, cu de trei ori mai multe fotografii fata de editia din 1996.

Aceasta editie actualizata, de anvergura, a fost realizata cu suportul unui comitet pluridisciplinar, condus de Joël Robuchon, compus din douazeci de personalitati ale lumii gastronomice.

Continutul este complet actualizat, cei mai mari chefi cu renume international fiind prezenti in aceasta carte. Impactul vizual este coplesitor, datorita celor peste 1600 de ilustratii.

Aceasta noua editie cuprinde un caiet central de 32 de pagini cu gesturi si tehnici ilustrate pas cu pas, in functie de tema (legume, pasari, carne, peste, fructe de mare, patiserie…).

Autori:

Bucatari sefi, jurnalisti de gastronomie, profesori de la scoli hoteliere, patiseri, barmani, medici veterinari, biologi, nutritionisti, sociologi, autorii Grand Larousse Gastronomique provin din universuri foarte diferite. Acestia sunt specialisti renumiti in domeniile lor, toti fiind animati de aceeasi pasiune pentru bucatarie.

 

Detalii:

  • Legat: 992 pagini
  • Format: 318 x 238 x 72 mm
  • Editura : LAROUSSE, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2012

 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115