Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
Matfer 816054

496 Lei (TVA inclus)

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon In limba franceza. REFERINTA PENTRU GASTRONOMIE: o carte unica ce cuprinde cea mai completa viziune asupra universului gastronomic (a 6-a editie din 1938). Mai mult de 4000 de articole cuprind toata...
+

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon

In limba franceza.

REFERINTA PENTRU GASTRONOMIE: o carte unica ce cuprinde cea mai completa viziune asupra universului gastronomic (a 6-a editie din 1938).

Mai mult de 4000 de articole cuprind toata cunoasterea ce tine de bucatarie si reflecta starea gastronomiei la inceput de secol XXI.

2500 de retete, din care 500 sunt furnizate de cei mai renumiti bucatari. Retete noi explicate integral si, de multe ori, simplu de realizat chiar si pentru un bucatar amator.

O noua prezentare, foarte atragatoare: format mare si usor de folosit, ilustratii complet noi, cu de trei ori mai multe fotografii fata de editia din 1996.

Aceasta editie actualizata, de anvergura, a fost realizata cu suportul unui comitet pluridisciplinar, condus de Joël Robuchon, compus din douazeci de personalitati ale lumii gastronomice.

Continutul este complet actualizat, cei mai mari chefi cu renume international fiind prezenti in aceasta carte. Impactul vizual este coplesitor, datorita celor peste 1600 de ilustratii.

Aceasta noua editie cuprinde un caiet central de 32 de pagini cu gesturi si tehnici ilustrate pas cu pas, in functie de tema (legume, pasari, carne, peste, fructe de mare, patiserie…).

Autori:

Bucatari sefi, jurnalisti de gastronomie, profesori de la scoli hoteliere, patiseri, barmani, medici veterinari, biologi, nutritionisti, sociologi, autorii Grand Larousse Gastronomique provin din universuri foarte diferite. Acestia sunt specialisti renumiti in domeniile lor, toti fiind animati de aceeasi pasiune pentru bucatarie.

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon | Detalii:

  • Legat: 992 pagini

  • Format: 318 x 238 x 72 mm

  • Editura : LAROUSSE, Franta

  • Limba: Franceza

  • Anul publicarii: 2012

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri