Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon

În STOC
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
MAT816054
60100 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon

In limba franceza.

REFERINTA PENTRU GASTRONOMIE: o carte unica ce cuprinde cea mai completa viziune asupra universului gastronomic (a 6-a editie din 1938).

Mai mult de 4000 de articole cuprind toata cunoasterea ce tine de bucatarie si reflecta starea gastronomiei la inceput de secol XXI.

2500 de retete, din care 500 sunt furnizate de cei mai renumiti bucatari. Retete noi explicate integral si, de multe ori, simplu de realizat chiar si pentru un bucatar amator.

O noua prezentare, foarte atragatoare: format mare si usor de folosit, ilustratii complet noi, cu de trei ori mai multe fotografii fata de editia din 1996.

Aceasta editie actualizata, de anvergura, a fost realizata cu suportul unui comitet pluridisciplinar, condus de Joël Robuchon, compus din douazeci de personalitati ale lumii gastronomice.

Continutul este complet actualizat, cei mai mari chefi cu renume international fiind prezenti in aceasta carte. Impactul vizual este coplesitor, datorita celor peste 1600 de ilustratii.

Aceasta noua editie cuprinde un caiet central de 32 de pagini cu gesturi si tehnici ilustrate pas cu pas, in functie de tema (legume, pasari, carne, peste, fructe de mare, patiserie…).

Autori:

Bucatari sefi, jurnalisti de gastronomie, profesori de la scoli hoteliere, patiseri, barmani, medici veterinari, biologi, nutritionisti, sociologi, autorii Grand Larousse Gastronomique provin din universuri foarte diferite. Acestia sunt specialisti renumiti in domeniile lor, toti fiind animati de aceeasi pasiune pentru bucatarie.

Le Grand Larousse Gastronomique - Editie Noua, Colectiv + Joël Robuchon | Detalii:

  • Legat: 992 pagini

  • Format: 318 x 238 x 72 mm

  • Editura : LAROUSSE, Franta

  • Limba: Franceza

  • Anul publicarii: 2012

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs