Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

ÎN STOC
Matfer 816003

190 Lei cu TVA

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier In limba franceza.   August Escoffier (1846 – 1935) a fost la originea simplificarii menu-ului si a pus bazele bucatariei lejere. Primul bucatar care a primit Legiunea de Onoare pentru...
+

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

In limba franceza.

 

August Escoffier (1846 – 1935) a fost la originea simplificarii menu-ului si a pus bazele bucatariei lejere. Primul bucatar care a primit Legiunea de Onoare pentru meritul de a fi ambasador al artei culinare franceze in lume. Este precursor al bucatariei moderne si toti chefii de astazi inca se raporteaza la opera lui.

 

O noua editie a celebrului ghid, opera de referinta pentru toti bucatarii atat incepatori cat si profesionisti. Referinta practica, aceasta carte contine peste 5000 de retete, de la sosuri pana la deserturi.

Auguste Escoffier. De ce atata prestigiu? Deoarece el reprezinta baza bucatariei insisi – cei mai renumiti bucatari au trecut prin “scoala Escoffier” – toti fiind astazi garantii respectarii traditiei culinare franceze. Revolutionar la inceputul secolului XX, clasic la inceputul secolului XXI, si mereu in pas cu evolutia gustului si a societatii in general.

Publicat in versiune integrala, Le Guide Culinaire, ar putea surprinde putin cititorii: nu are nicio fotografie, niciun artificiu de pus in pagina, prezentarea este de inceput de secol XX, similara cu cea din primele editii, eficace si clara. Cu peste 5000 de retete grupate in functei de preparat: sosuri, peste, fripturi, savorys (gustari) diverse si variate – crochete cu camembert, tartine cu papara de oua, canapés – pateuri si terrine, supe, compoturi, dulceturi, preparate de baza si antreuri, chiar si sandwich-uri… O biblie de bucatarie practica sau festiva (preparatele din vanat sunt tratate pe larg).

Le Guide Culinaire, un best seller al Secolului XX, evidentiaza convingerea profunda a acestui maestru al gastronomiei: bucataria este, si nu va inceta niciodata sa fie, o arta!

Detalii:

  • Legata: 946 pagini
  • Format: 186 x 263 mm
  • Editura : FLAMMARION, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2009

 

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri