Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

ÎN STOC
Matfer 816003

192 Lei (TVA inclus)

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier In limba franceza.   August Escoffier (1846 – 1935) a fost la originea simplificarii menu-ului si a pus bazele bucatariei lejere. Primul bucatar care a primit Legiunea de Onoare pentru...
+

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

In limba franceza.

 

August Escoffier (1846 – 1935) a fost la originea simplificarii menu-ului si a pus bazele bucatariei lejere. Primul bucatar care a primit Legiunea de Onoare pentru meritul de a fi ambasador al artei culinare franceze in lume. Este precursor al bucatariei moderne si toti chefii de astazi inca se raporteaza la opera lui.

 

O noua editie a celebrului ghid, opera de referinta pentru toti bucatarii atat incepatori cat si profesionisti. Referinta practica, aceasta carte contine peste 5000 de retete, de la sosuri pana la deserturi.

Auguste Escoffier. De ce atata prestigiu? Deoarece el reprezinta baza bucatariei insisi – cei mai renumiti bucatari au trecut prin “scoala Escoffier” – toti fiind astazi garantii respectarii traditiei culinare franceze. Revolutionar la inceputul secolului XX, clasic la inceputul secolului XXI, si mereu in pas cu evolutia gustului si a societatii in general.

Publicat in versiune integrala, Le Guide Culinaire, ar putea surprinde putin cititorii: nu are nicio fotografie, niciun artificiu de pus in pagina, prezentarea este de inceput de secol XX, similara cu cea din primele editii, eficace si clara. Cu peste 5000 de retete grupate in functei de preparat: sosuri, peste, fripturi, savorys (gustari) diverse si variate – crochete cu camembert, tartine cu papara de oua, canapés – pateuri si terrine, supe, compoturi, dulceturi, preparate de baza si antreuri, chiar si sandwich-uri… O biblie de bucatarie practica sau festiva (preparatele din vanat sunt tratate pe larg).

Le Guide Culinaire, un best seller al Secolului XX, evidentiaza convingerea profunda a acestui maestru al gastronomiei: bucataria este, si nu va inceta niciodata sa fie, o arta!

Detalii:

  • Legata: 946 pagini
  • Format: 186 x 263 mm
  • Editura : FLAMMARION, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2009

 

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri