Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

În STOC
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
MAT816003
23300 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Magazin de Încredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Le guide culinaire: Aide-mémoire de cuisine pratique - Auguste Escoffier

In limba franceza.

August Escoffier (1846 – 1935) a fost la originea simplificarii menu-ului si a pus bazele bucatariei lejere. Primul bucatar care a primit Legiunea de Onoare pentru meritul de a fi ambasador al artei culinare franceze in lume. Este precursor al bucatariei moderne si toti chefii de astazi inca se raporteaza la opera lui.

O noua editie a celebrului ghid, opera de referinta pentru toti bucatarii atat incepatori cat si profesionisti. Referinta practica, aceasta carte contine peste 5000 de retete, de la sosuri pana la deserturi.

Auguste Escoffier. De ce atata prestigiu? Deoarece el reprezinta baza bucatariei insisi – cei mai renumiti bucatari au trecut prin "scoala Escoffier” – toti fiind astazi garantii respectarii traditiei culinare franceze. Revolutionar la inceputul secolului XX, clasic la inceputul secolului XXI, si mereu in pas cu evolutia gustului si a societatii in general.

Publicat in versiune integrala, Le Guide Culinaire, ar putea surprinde putin cititorii: nu are nicio fotografie, niciun artificiu de pus in pagina, prezentarea este de inceput de secol XX, similara cu cea din primele editii, eficace si clara. Cu peste 5000 de retete grupate in functei de preparat: sosuri, peste, fripturi, savorys (gustari) diverse si variate – crochete cu camembert, tartine cu papara de oua, canapés – pateuri si terrine, supe, compoturi, dulceturi, preparate de baza si antreuri, chiar si sandwich-uri… O biblie de bucatarie practica sau festiva (preparatele din vanat sunt tratate pe larg).

Le Guide Culinaire, un best seller al Secolului XX, evidentiaza convingerea profunda a acestui maestru al gastronomiei: bucataria este, si nu va inceta niciodata sa fie, o arta!

Detalii:

  • Legata: 946 pagini
  • Format: 186 x 263 mm
  • Editura : FLAMMARION, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2009

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs