Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas - Sébastien Serveau

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
Matfer 812045

180 Lei TVA inclus

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas | Carti Culinare Bilingva: franceza & engleza. 30 de retete inedite, in franceza si engleza, ale preparatelor de patiserie frantuzeasca clasica revizitate. Fiecare reteta este prezentata in 6 etape ilustrate....
+

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas | Carti Culinare

Bilingva: franceza & engleza.

  • 30 de retete inedite, in franceza si engleza, ale preparatelor de patiserie frantuzeasca clasica revizitate.
  • Fiecare reteta este prezentata in 6 etape ilustrate.

Baba au rhum et à l’orange, bûches, charlotte, éclair, forêt noire, fraisier, macaron, mille-feuille, mont blanc, opéra, paris-brest, religieuse, saint-honoré, printre altele, compun aceasta lucrare cu 30 de retete clasice de prajituri si torturi reinterpretate pas cu pas, in 6 etape fotografiate. 

Prin aceasta carte cu retete total inedite, renumita revista Le Journal du Pâtissier perpetueaza pasiunea si exigenta patiseriei artizanale frantuzesti asa cum face in fiecare luna incepand cu anul 1978. Aportul de noi idei aplicate preparatelor clasice ale patiseriei franceze ajuta cititorii sa gaseasca raspunsuri practice si detaliate, cu ajutorul fotografiilor, sfaturilor si recomandarilor tehnice.

Sébastien Serveau a fost seful cursului de patiserie de la Scoala Alain Ducasse, a condus patiseria de la Ritz impreuna cu Michel Roth, devenind apoi chef executiv al patiseriei si ciocolateriei casei Dalloyau. Acum este consultant international.

Detalii:

  • Brosata: 256 pagini
  • Format: 190 x 245 mm
  • Editura: Le Journal du Pâtissier, Franta
  • Limba: Franceza & Engleza
  • Anul publicarii: 2016

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri