Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas - Sébastien Serveau

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
Matfer 812045

182 Lei (TVA inclus)

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas | Carti Culinare Bilingva: franceza & engleza. 30 de retete inedite, in franceza si engleza, ale preparatelor de patiserie frantuzeasca clasica revizitate. Fiecare reteta este prezentata in 6 etape ilustrate....
+

Le Journal du Patissier: Les Classiques Revisités en Pas à Pas | Carti Culinare

Bilingva: franceza & engleza.

  • 30 de retete inedite, in franceza si engleza, ale preparatelor de patiserie frantuzeasca clasica revizitate.
  • Fiecare reteta este prezentata in 6 etape ilustrate.

Baba au rhum et à l’orange, bûches, charlotte, éclair, forêt noire, fraisier, macaron, mille-feuille, mont blanc, opéra, paris-brest, religieuse, saint-honoré, printre altele, compun aceasta lucrare cu 30 de retete clasice de prajituri si torturi reinterpretate pas cu pas, in 6 etape fotografiate. 

Prin aceasta carte cu retete total inedite, renumita revista Le Journal du Pâtissier perpetueaza pasiunea si exigenta patiseriei artizanale frantuzesti asa cum face in fiecare luna incepand cu anul 1978. Aportul de noi idei aplicate preparatelor clasice ale patiseriei franceze ajuta cititorii sa gaseasca raspunsuri practice si detaliate, cu ajutorul fotografiilor, sfaturilor si recomandarilor tehnice.

Sébastien Serveau a fost seful cursului de patiserie de la Scoala Alain Ducasse, a condus patiseria de la Ritz impreuna cu Michel Roth, devenind apoi chef executiv al patiseriei si ciocolateriei casei Dalloyau. Acum este consultant international.

Detalii:

  • Brosata: 256 pagini
  • Format: 190 x 245 mm
  • Editura: Le Journal du Pâtissier, Franta
  • Limba: Franceza & Engleza
  • Anul publicarii: 2016

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri