+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Le Larousse des Poissons, Coquillages et Crustacés - Jacques Le Divellec
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Le Larousse des Poissons, Coquillages et Crustacés - Jacques Le Divellec (Coordonator)

Matfer 819156

 

Pret: 190,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Le Larousse des Poissons, Coquillages et Crustacés - Jacques Le Divellec (Coordonator)

Cartea Le Larousse des Poissons, Coquillages et Crustacés este in limba franceza.

Mai mult de 400 de retete pentru toate soiurile de peste (de mare sau de apa dulce), crustacee, scoici, moluste, alge si plante marine au fost adunate in aceasta carte: clasice, regionale, internationale. S-au abordat diferite moduri de gatire (posare, brezare, la abur, en papillote, marinare, wok, etc), iar etapele de baza pentru prepararea pestelui sunt explicate pas cu pas (cu fotografii).

Cartea prezinta principalele specii provenite din mare precum si modul de preparare pentru fumet, court-bouillon, sosuri si farse (umpluturi).

Un dictionar, cu 110 specii marine folosite in retete, prezinta caracteristicile nutritionale si dietetice ale fiecarui produs. Tipul si tehnica de pescuire sunt deasemenea prezentate, precum si un tablou al sezonalitatii pestelui si fructelor de mare.

Le Larousse des Poissons, Coquillages et Crustacés - Detalii:

  • Legata: 384 pagini
  • Format: 20 x 3 x 26,5 cm
  • Editura : Larousse, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2014

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115