+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Le Larousse du pain - Eric Kayser
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Le Larousse du pain - Eric Kayser

Matfer 816029

 

Pret: 199,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Le Larousse du pain - Eric Kayser

 

In limba franceza.

Peste 80 de retete de paine si produse de patiserie ce pot reusi acasa (si fara masina pentru paine), de la unul dintre cei mai buni brutari din Paris.

Cartea este organizata in 10 capitole:

-          Marile principii ale panificatiei

-          Paine traditionala

-          Paine speciala

-          Paine bio cu maia naturala

-          Paine cu diferite ingrediente

-          Paine cu ulei

-          Paine dulce si produse de patiserie

-          Chifle

-          Paine regionala

-          Paine de prin lume

Anexe (glosar, meseria de brutar, index)

-          Alegerea si pregatirea ingredientelor si a materialului, framantarea manuala sau cu robotul, fermentarea cu drojdie sau cu maia, fasonare, coacere: primul capitol detaliaza, pas cu pas, toate etapele obtinerii painii impreuna cu o multitudine de sfaturi.

-          Trei sferturi dintre retete sunt prezentate pas cu pas pentru a vizualiza etapele cheie.

-          O gama larga de paini, pe baza de faina de grau, dar si de secara, de kamut, de spelta, de hrisca… Paine de zi cu zi dar si paine speciala (paine cu nuci si gorgonzola, paine cu 12 fructe uscate, paine cu busuioc, fougasse…), deasemenea, paine fara gluten, precum si produse de patiserie (croissant, viennoise, bagheta cu ciocolata…).

-          Variante sau sugestii ce permit personalizarea painii in functie de gust si de pofta.

Detalii:

  • Legata: 304 pagini
  • Format: 26,6 x 19,8 x 3,2 cm
  • Editura : Larousse, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2013
 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115