Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Le Larousse du pain - Eric Kayser

ÎN STOC
Matfer 816029

202 Lei (TVA inclus)

Le Larousse du pain - Eric Kayser   In limba franceza. Peste 80 de retete de paine si produse de patiserie ce pot reusi acasa (si fara masina pentru paine), de la unul dintre cei mai buni brutari din Paris. Cartea este organizata in 10 capitole:...
+

Le Larousse du pain - Eric Kayser

 

In limba franceza.

Peste 80 de retete de paine si produse de patiserie ce pot reusi acasa (si fara masina pentru paine), de la unul dintre cei mai buni brutari din Paris.

Cartea este organizata in 10 capitole:

-          Marile principii ale panificatiei

-          Paine traditionala

-          Paine speciala

-          Paine bio cu maia naturala

-          Paine cu diferite ingrediente

-          Paine cu ulei

-          Paine dulce si produse de patiserie

-          Chifle

-          Paine regionala

-          Paine de prin lume

Anexe (glosar, meseria de brutar, index)

-          Alegerea si pregatirea ingredientelor si a materialului, framantarea manuala sau cu robotul, fermentarea cu drojdie sau cu maia, fasonare, coacere: primul capitol detaliaza, pas cu pas, toate etapele obtinerii painii impreuna cu o multitudine de sfaturi.

-          Trei sferturi dintre retete sunt prezentate pas cu pas pentru a vizualiza etapele cheie.

-          O gama larga de paini, pe baza de faina de grau, dar si de secara, de kamut, de spelta, de hrisca… Paine de zi cu zi dar si paine speciala (paine cu nuci si gorgonzola, paine cu 12 fructe uscate, paine cu busuioc, fougasse…), deasemenea, paine fara gluten, precum si produse de patiserie (croissant, viennoise, bagheta cu ciocolata…).

-          Variante sau sugestii ce permit personalizarea painii in functie de gust si de pofta.

Detalii:

  • Legata: 304 pagini
  • Format: 26,6 x 19,8 x 3,2 cm
  • Editura : Larousse, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2013
 

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri