Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Leche de Tigre, Condiment Peruan pentru Ceviche, Culinary Journey, 190g - SOSA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SOSA 19011300 (B41571)
|  Producator: SOSA Ingredients

35 Lei (TVA inclus)

Leche de Tigre, Condiment Peruan pentru Ceviche, Culinary Journey, 190g - SOSA Culinary Journey O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel...
+

Leche de Tigre, Condiment Peruan pentru Ceviche, Culinary Journey, 190g - SOSA

Culinary Journey

O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel incat sa se poata savura acasa ca si cand am calatori pe toate meridianele, creand conceptul Culinary Journey®: o colectie de sosuri si condimente traditionale de inalta calitate, prin intermediul carora se poate voiaja prin bucatariile traditionale din toata lumea, descoperind cultura gastronomica si savurand o abundenta de delicii culinare. Cu multiple aplicatii, atat traditionale cat si moderne, fiecare sos si fiecare condiment contine toata savoarea si toata istoria regiunii de provenienta pentru a ne transpune in orice loc de pe planeta fara a ne deplasa. Sa incepem sa le descoperim!

Din sucul din peste, citrice si chilli, rezultat de la prepararea ceviche-ului, in Peru, s-a obtinut o bautura: leche de tigre. I se adauga alte ingrediente cum ar fi porumb si coriandru tocat, fiind foarte populara. In acest caz se intampla invers: se adauga leche de tigre la peste si se lasa la marinat pentru a obtine un ceviche autentic.  

Ceviche este preparatul national in Peru. Este o mancare simpla, gatita la rece, cu peste crud usor “fermentat” in suc de citrice, cu un gust extrem de proaspat. In general, se prepara cu biban de mare, dorada, halibut, cod, ton, peste unditar, limba de mare, dar si cu peste de apa dulce cum ar fi pastravul sau fantanelul. 

  • Perioada: Precolumbiana
  • Zona: Gastronomia Peruana
  • Subzona: Bucataria Peruana

Ingrediente: suc de lamaie, suc de lime, apa, ceapa, mirodenii, sare, fond de peste (peste, aroma naturala, sare, maltodextrina (porumb si GRAU), ierburi aromatice, fibra de citrice, TELINA, aroma, acidifiant: acid citric (E330).

Alergeni: contine gluten (grau), peste, telina. Poate contine urme de oua, arahide, crustacee, fructe cu coaja lemnoasa, lapte, mustar, susan, sulfiti (SO2), soia, moluste.

A se agita inainte de folosire.  

Flacon: 190g

A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Dupa deschidere, se pastreaza in frigider (2 / 6oC) si se consuma in 30 de zile.

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 111 kJ/26kcal
  • Grasimi: 0,25 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0 g
  • Carbohidrati: 5,77 g
  • din care, zahar: 2 g
  • Proteine: 0,73 g
  • Sare: 3,6 g 

In Peru, pamantul vechilor incasi care au initiat cultura cartofului, se cultiva si foarte mult porumb, o planta considerata sfanta, cartoful dulce si quinoa, ce cresc si se consuma in regiune de multe secole. Gustul bucatariei peruane este foarte bogat in arome: multe legume si fructe, notele acrisoare de la ceviche si cele picante de la chili (ají). 

Cu o infinitate de traditii culinare, marcate in mare parte de confluenta dintre culturi, in Peru exista de-a lungul coastei o bucatarie creola rezultata din amestecul localnicilor cu spaniolii, cu multe preparate din peste si fructe de mare, precum si pe baza de carne de pui si de vita, servite intotdeauna cu orez. Deasemenea, bucataria andina, de unde provin cartofii, zona de supe si carne de vita, porc, pako, purcel de Guinea si cuy. Pe de alta parte, bucataria Amazonului, mai putin eleborata, cu o ampla varietate de legume cum ar fi maniocul si bananele pentru gatit (plantain), dar si mult peste de rau. In plus, exista o bucatarie traditionala afro-peruana, cu preparate ale vechilor sclavi de pe plantatii. Deasemenea, chifa - bucatarie bazata pe elemente traditionale cantoneze fuzionate cu ingrediente si traditii peruane - aparuta de-a lungul secolului XX cand a ajuns un val migrator de muncitori chinezi pentru a recolta guano, precum si nikkei - bucataria rezultata din amestecul cu cea japoneza: nu sunt putini istorici care constata similitudini intre ceviche si marinadele japoneze.   

Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri