Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Lecitina de Soia, Lichida, 4,5Kg - SOSA

LA COMANDĂ Ce înseamnă La Comandă?
SOSA 59000008 (B46307)
|  Producator: SOSA Ingredients

440 Lei (TVA inclus)

Lecitina de Soia, Lichida, 4,5Kg - SOSA Lecitina lichida, din soia. Propietati: emulgator de grasimi. Mod de folosire: se foloseste atat la cald cat si la rece si se incorporeaza prin mixare.  Aplicare: orice tip de grasime si/sau lichide.  Observatii: lichid...
+

Lecitina de Soia, Lichida, 4,5Kg - SOSA

Lecitina lichida, din soia.

Propietati: emulgator de grasimi.

Mod de folosire: se foloseste atat la cald cat si la rece si se incorporeaza prin mixare. 

Aplicare: orice tip de grasime si/sau lichide. 

Observatii: lichid de culaore chihlimbarie, se dizolva cu dificultate in alcooli superiori.

Elaborare: emulsii apa-grasime / spume aerate de ulei si spume aerate pe baza lichida / emulgator pentru ciocolata si praline.

Dozaj: 5-8 g/L

Informatii suplimentare:

Principala functie a lecitinei este de emulsifiere (de exemplu, lecitina din galbensul de ou ne permite sa obtinem maioneza care este o emulsie de apa in ulei). Lecitina este folosita in toata lumea ca emulgator pentru ciocolata, dar poate fi folosita si ca agent de spumare si aerare. Lecitina disperseaza atat in medii reci sau calde, cat si in medii alcoolice, acide, sarate sau dulci. In medii grase, se hidrateaza bine si se poate obtine spuma aerata din ulei incalzit la aproximativ 60oC. Lecitina trebuie utilizata in cantitati adecvate deoarece, daca se adauga o cantitate prea mare, nu se va obtine mai multa spuma ci gustul va fi afectat, iar culoarea va deveni galbuie si neclara. 

EMULGATORI: O emulsie este unirea mai mult sau mai putin stabila a moleculelor grase si a celor apoase. Emulsile sunt, in principiu, instabile si, cu timpul, picaturile fazei disperse tind sa se regrupeze, separandu-se de cealalta faza. Este ceea ce se intampla, de exemplu, cand se lasa in repaus un amestec de apa si ulei, agitat in prealabil. Pentru ca fenomenul de dispersie sa un se produca, se folosesc emulgatorii care se situeaza intre stratul limita dintre picaturi si faza omogena. Bucataria si, in special, patiseria/cofetaria au o lunga istorie de amor intre aceste doua tipuri de molecule, in aparenta ireconciliabile, care se unesc intr-un preparat culinar. De fapt, este si greu de gasit un preparat de patiserie sau bucatarie fara emulsie. Practic, toate sosurile traditionale incearca sa rezolve o problema de emulsie, iar o trecere in revista a emulsiilor din bucatarie si patiserie/cofetarie ne indica importanta deosebita a acestei teme: sosuri, maioneze, creme, inghetata, spume aerate, sufeuri, pandispan, ganache, mousse etc.

Ingrediente: lecitina de soia (E322). 

Cutie: 4500 g 

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri