Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Maltodextrina (maltodextroza) este un carbohidrat, solubil in apa, provenit din amidon de porumb.
Se foloseste ca stabilizator, agent de incarcare, dar absoarbe si grasimile.
Este utilizat in industria bauturilor racoritoare si a lactatelor, dar si pentru supe, dulciuri etc.
Maltodextrina (maltodextroza) - un hidrat de carbon rezultat prin ruperea moleculelor de amidon.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Aceasta maltodextrina are intensitate medie de indulcire (DE12 din maximum 20) si este aproape insipida.
Datorita capacitatii maltodextrinei de a absorbi grasimile si cea de purtator de gust poate, de exemplu, sa fie folosita pentru pregatirea biscuitilor pufosi “din ulei”. Daca se amesteca maltodextrina cu, de exemplu, ulei de nuca se obtine un fel de aluat afanat si foarte gustos, nu prea dulce, iar aromele uleiului raman intacte.
Maltodextrina este perfecta pentru folosit la farinarea escalopurilor de foie gras inainte de prajire. Astfel, suprafata se caramelizeaza perfect si devine usor dulceaga. In plus, maltodextrina previne pierderile rezultate prin tratare termica.
TABEL ANALITIC AL ZAHARURILOR |
|||
|
Solide |
TC |
PE |
Zahar (saharoza) |
100% |
100% |
100% |
Dextroza |
92% |
171% |
74% |
Sirop de Glucoza |
80% |
108% |
45% |
Glucoza Pudra 40 DE |
95% |
78% |
34% |
Glucoza Pudra 30 DE |
95% |
56% |
24% |
Glucoza Pudra 20 DE |
95% |
37% |
16% |
Maltodextrina 18 DE |
95% |
35% |
15% |
Fructoza |
100% |
188% |
144% |
Zahar Invertit |
70% |
190% |
125% |
Trimoline |
72% |
190% |
125% |
Miere |
80% |
190% |
130% |
Lactoza |
100% |
100% |
16% |
Amidon |
100% |
0% |
0% |
TC = Temperatura de Congelare/Punct Crioscopic in comparatie cu zaharoza
PE = Putere Edulcoranta/Grad de Indulcire in comparatie cu zaharoza
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: