+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Maltodextrina (pudra, 25 Kg) - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Maltodextrina (pudra, 25 Kg) - SOSA

SOSA 00100622

 

Pret: 590,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Maltodextrina (pudra, 25 Kg) - SOSA

 

Maltodextrina (maltodextroza) este un carbohidrat, solubil in apa, provenit din amidon.

Se foloseste ca stabilizator, agent de incarcare, dar absoarbe si grasimile.

Este utilizat in industria bauturilor racoritoare si a lactatelor, dar si pentru supe, dulciuri etc.

Maltodextrina (maltodextroza) - un hidrat de carbon rezultat prin ruperea moleculelor de amidon.

Are o slaba putere edulcoranta.

Se poate folosi ca agent de incarcare (confera preparatelor volum si textura), absoarbe uleiurile.

Solubil atat la rece cat si la cald.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: maltodextrina 12 DE.

Sac: 25 Kg

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Aceasta maltodextrina are intensitate medie de indulcire (DE12 din maximum 20) si este aproape insipida.

Datorita capacitatii maltodextrinei de a absorbi grasimile si cea de purtator de gust poate, de exemplu, sa fie folosita pentru pregatirea biscuitilor pufosi “din ulei”. Daca se amesteca maltodextrina cu, de exemplu, ulei de nuca se obtine un fel de aluat afanat si foarte gustos, nu prea dulce, iar aromele uleiului raman intacte.

Maltodextrina este perfecta pentru folosit la farinarea escalopurilor de foie gras inainte de prajire. Astfel, suprafata se caramelizeaza perfect si devine usor dulceaga. In plus, maltodextrina previne pierderile rezultate prin tratare termica.

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

TABEL ANALITIC AL ZAHARURILOR

 

Solide

TC

PE

Zahar (saharoza)

100%

100%

100%

Dextroza

92%

171%

74%

Sirop de Glucoza

80%

108%

45%

Glucoza Pudra 40 DE

95%

78%

34%

Glucoza Pudra 30 DE

95%

56%

24%

Glucoza Pudra 20 DE

95%

37%

16%

Maltodextrina 18 DE

95%

35%

15%

Fructoza

100%

188%

144%

Zahar Invertit

70%

190%

125%

Trimoline

72%

190%

125%

Miere

80%

190%

130%

Lactoza

100%

100%

16%

Amidon

100%

0%

0%

TC = Temperatura de Congelare/Punct Crioscopic in comparatie cu zaharoza

PE = Putere Edulcoranta/Grad de Indulcire in comparatie cu zaharoza

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 29,00 Lei

  Pret: 35,00 Lei

  Pret: 25,00 Lei

  Pret: 45,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115