Nicio postare gasita
Migdale caramelizate in stil cantonez.
Proprietati: prin metoda cantoneza de caramelizare, sau tehnica de confiere in stil cantonez, se obtine o caramelizare mult mai fina si de o calitate mai buna decat prin tehnica traditionala.
A primit acest nume datorita regiunii din care provine, in apropierea golfului Hong Kong. Semintele uscate se gatesc cateva ore intr-un sirop de zahar, care se aduce la fierbere pentru caramelizare. Siropul se impregneaza, prin osmoza, in interiorul semintelor - spre deosebire de caramelizarea traditionala in care zaharul ramane la exterior.
Dupa trecerea perioadei de timp adecvate, semintele uscate se scot si se prajesc cu atentie si numai atat timp cat este necesar pentru a finaliza procesul, rezultand o caramelizare exceptionala.
A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Valoare Energetica: 2362 kJ/568kcal
Grasimi: 38,5 g
din care, acizi grasi saturati: 4 g
Carbohidrati: 39 g
din care, zahar: 34,5 g
Proteine: 14 g
Sare: 0 g
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.