Nicio postare gasita
Bilingva: Franceza/Spaniola.
Paco Pérez a adunat in aceasta carte cele mai interesante povestiri, sfaturi, surse de inspiratie si tehnici acumulate pe parcursul deceniilor de experienta. Descrie modul in care memoria, mediul si bucataria de avangarda declanseaza o cascada a creativitatii din care rezulta savori surprinzatoare. Din menu: fish and chips, millefeullie cu trufe, ragu cu castravede de mare, tartar de stridii, cupcakes, nuca de cocos a la thai, oua jumari, croissant cu foie gras, cartofi cremosi, ceviche, foret-noire, crème brûlée, budinca de orez, pizza regina, salata cristal, escabeche de ton, crepe suzette…
Restaurantul in jurul caruia Paco Pérez a creat un mic imperiu culinar, cu nu mai putin de 5 stele Michelin, este un loc neobisnuit, fiind o afacere de familie cu dragoste pentru meseria pe care o practica. Ce a inceput, acum mai bine de 70 de ani, ca un mic bar pe plaja, este acum un templu al gusturilor incitante, unde mancarea fina este ridicata la rang de arta. De la mare la padure, trecand prin gustarile de street food din toata lumea, Paco Pérez nu renunta la nimic pentru ca vrea totul. Sunt peste 140 de preparate de avangarda, realizate intr-un stil propriu, si cat mai simplu posibil, pe care autorul doreste sa le prezinte intr-un mod distractiv.
Detalii:
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.