- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrare puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere:
- în București (Temperatura Controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrări puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- Plata Ramburs (la primirea coletului)
- iPay BT
- Ordin de plată (virament bancar)
- Plătește in Rate online prin TBI
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking - Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet | Librarie
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking - Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
In limba engleza.
Reinventeaza Arta Culinara!
“Cea mai importanta lucrare de arta culinara de la Escoffier si pana acum.” - Tim Zagat
Ca si Impresionistii francezi care au pus sub semnul intrebarii secole de traditii, in ultimii ani, bucataria moderna a rupt constrangerile artei culinare. Imprumutand tehnici din laboratoarele de cercetare, bucatarii inovatori din restaurante de renume mondial, cum ar fi elBulli, The Fat Duck, Alinea sau wd~50, au introdus in domeniul tehnicilor si artei culinare o mai buna intelegere a noilor descoperiri stiintifice.
Modernist Cuisine este o echipa interdisciplinara, cu sediul in Bellevue, Washington, fondata si condusa de omul de stiinta Nathan Myhrvold. Echipa include oameni de stiinta, cercetatori si bucatari experimentali, precum si o intreaga echipa editoriala - toti dedicati cercetarii in domeniul artei culinare prin aplicatii creative ale cunostintelor stiintifice si prin tehnici experimentale.
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking este o abordare enciclopedica a gatitului. Cele sase volume, avand in total 2438 de pagini, exploreaza istoria bucatariei si explica stiinta gatitului intr-un mod accesibil atat profesionistilor cat si bucatarilor amatori. Create de o echipa de oameni de stiinta, bucatari, editori si scriitori, aceste volume exploreaza diferite domenii de cercetare gastronomica, acordand o atentie deosebita practicii si aplicabilitatii in bucatarie. Ilustartiile detaliate exceptionale si tehnicile revolutionare sunt surse de inspiratie excelente pentru a inova in bucatarie si pentru a intelege fenomenele culinare.
Dupa citirea acestei carti, veti privi gatitul si mancatul intr-o cu totul alta lumina.
“Modernist cuisine este o contributie de referinta pentru arta gatitului si pentru intelegerea principiilor sale fundamentale. Dimensiunile sale, detaliile si grafica explicita sunt mult peste orice alta carte din domeniu. Este o resursa nepretuita pentru oricine are un interes serios pentru tehnicile de gatit, fie ele inovatii profesionale din ultimele decenii sau vechile traditii pe care se bazeaza.”
Harold McGee
“Cea mai uimitoare carte de gatit a vremurilor noastre.”
Katy McLaughlin, Wall Street Journal
“Mare, frumoasa si valoroasa… contine raspunsul pentru orice doreati sa stiti despre gatit, fara a mentiona o multime de aspecte la care nici nu v-ati gandit vreodata.”
Andreas Viestad, The Washington Post
Lucrarea abordeaza o multitudine de subiecte interesante, printre care:
- Studierea pe baze stiintifice a metodelor traditionale de gatit: frigere, afumare si gatire la cuptor;
- Un ghid unic pentru gatitul sous-vide, cu recomandari in ceea ce priveste recipientele de gatit, materialele de ambalare si metodele de gatit sous-vide;
- Sute de retete detaliate si instructiuni pas-cu-pas pentru preparat carne, peste si fructe de mare (mai mult de 250 de pagini), precum si fructe, legume si cereale (130 de pagini);
- Prezentarea detaliata pentru folosirea eficienta a ingrosatorilor moderni, gelurilor, emulsiilor si spumelor, cu retete si formule exemplificative;
- Mai mult de 300 de pagini de retete novatoare pentru fine dining concepute de bucatari renumiti, cum ar fi Grant Achatz, Ferran Adrià, Heston Blumenthal, David
Chang, Wylie Dufresne, David Kinch si multi altii.
Volumul 1: Istorie si Fundamente
Primul Volum al Modernist Cuisine este dedicat istoriei gatitului precum si principiilor fundamentale care guverneaza modul in care crestem, gatim, depozitam si consumam alimentele. Acest volum exploreaza si fizica apei si alimentelor, caldura si energia, siguranta alimentelor si microbiologia.
Volumul 2: Tehnici si Echipamente
In Volumul al doilea se vorbeste despre tehnicile si echipamentele de la Modernist Cuisine. De la tehnicile traditionale, cum ar fi barbecue si stir-fry, la instrumentele inspirate din stiinta ale bucatariei moderne, acest volum include o abordare in profunzime a aparatelor sous-vide, centrifugelor, deshidratoarelor si congelatoarelor criogenice.
Volumul 3: Animale si Plante
Faceti cunostinta cu stiinta din spatele gatitului tuturor plantelor si animalelor. Volumul al treilea exploreaza structura carnii, stiinta reactiilor Maillard, nuantele gatitului sub presiune si complexitatea ascunsa a gatitului legumelor.
Volumul 4: Ingrediente si Preparate
Volumul al patrulea prezinta atat ingredientele traditionale cat si pe cele moderne. Exploreaza principii cheie cum ar fi ingrosarea, gelurile, emulsiile, spumele, precum si stiinta asociata unor bauturi foarte apreciate: vinul si cafeaua.
Volumul 5: Retete si Prezentara lor pe Farfurie
De la sublim la magic, Volumul al cincilea este complet dedicat retetelor montate pe farfurie create special pentru aceasta carte.
Volumul 6: Manualul Bucatarului
Manualul Bucatarului contine toate tabelele de referinta, tehnici pas-cu-pas si retete esentiale din Modernist Cuisine. Fiecare pagina a acestui Volum, legat cu arc, este din hartie lavabila si rezistenta la rupere, facand din acest manual un companion durabil chiar si in cea mai dezordonata bucatarie.
Detalii:
- Cartonata: 2438 pagini (26 de capitole)
- Ilustratii: 3216 fotografii
- Retete: 1522 retete, 112 tehnici pas-cu-pas, 49 de retete de montat de farfurie
- Format: 352mm (h) x 282mm (l) x 219mm (A)
- Editura : The Cooking Lab
- Limba: Engleza
- Anul publicarii: 2021
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs