Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil)

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISVJ4/NISVJ2
|  Producator: KAI

232 Lei (TVA inclus)

Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil) Acest mojar solid, din ceramica, se foloseste foarte mult in bucataria japoneza pentru a zdrobi/pisa alimentele. Fiind striat la interior, chiar si semintele mici sau bacele se pot zdrobi mai usor. Unicitatea lui consta tocmai in faptul...
+

Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil)

Acest mojar solid, din ceramica, se foloseste foarte mult in bucataria japoneza pentru a zdrobi/pisa alimentele.

Fiind striat la interior, chiar si semintele mici sau bacele se pot zdrobi mai usor. Unicitatea lui consta tocmai in faptul ca pe interior are acest design striat si abraziv (kushi-no-me), ceea ce, de multe ori, il face preferabil unui mojar obisnuit. Suprafata interioara este oarecum similara razatoarei japoneze oroshigane.

Zdrobirea in suribachi scoate in evidenta uleiurile esentiale, conferind mai multa aroma alimentelor. Suprafata abraziva poate fi folositoare si pentru a rade legume moi cum ar fi cartofii, wasabi sau hreanul.

Realizat complet manual, acest suribachi este perfect pentru pisat si zdrobit: seminte de susan, seminte de mustar, miez de nuca, alune de padure, migdale, sare, cardamom, boabe de piper, chimion, schinduf, bace de sansho, nuci cajun, arahide, ierburi aromatice etc.

Pistilul (surikogi) este din lemn.

Dimensiuni:

  • Suribachi (mojar): 21 cm diametru, 9 cm adancime;
  • Surikogi (pistil): 30 cm lungime.

Veti descoperi, sau redescoperi, toate savorile si calitatile unei gastronomii stravechi care este in acelasi timp simpla dar si foarte elevata: gastronomia japoneza!

Pentru a folosi mojarul (suribachi), acesta se aseaza pe o suprafata nealunecoasa (un covoras de cauciuc sau un prosop umed), iar cu pistilul (surikogi) se zdrobesc alimentele.

Cel mai inalt munte de pe insula Iwo Jima, Muntele Suribachi, a fost denumit dupa aceasta ustensila de bucatarie.

Produs manual in Japonia.

Producator: KAI, Japonia

Producator:
KAI

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri