+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil)
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil)

DRN NISVJ4

 

Pret: 229,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Suribachi (mojar) 21cm & Surikogi (pistil)

Acest mojar solid, din ceramica, se foloseste foarte mult in bucataria japoneza pentru a zdrobi/pisa alimentele.

Fiind striat la interior, chiar si semintele mici sau bacele se pot zdrobi mai usor. Unicitatea lui consta tocmai in faptul ca pe interior are acest design striat si abraziv (kushi-no-me), ceea ce, de multe ori, il face preferabil unui mojar obisnuit. Suprafata interioara este oarecum similara razatoarei japoneze oroshigane.

Zdrobirea in suribachi scoate in evidenta uleiurile esentiale, conferind mai multa aroma alimentelor. Suprafata abraziva poate fi folositoare si pentru a rade legume moi cum ar fi cartofii, wasabi sau hreanul.

Realizat complet manual, acest suribachi este perfect pentru pisat si zdrobit: seminte de susan, seminte de mustar, miez de nuca, alune de padure, migdale, sare, cardamom, boabe de piper, chimion, schinduf, bace de sansho, nuci cajun, arahide, ierburi aromatice etc.

Pistilul (surikogi) este din lemn.

Dimensiuni:

  • Suribachi (mojar): 21 cm diametru, 9 cm adancime;
  • Surikogi (pistil): 30 cm lungime.

Veti descoperi, sau redescoperi, toate savorile si calitatile unei gastronomii stravechi care este in acelasi timp simpla dar si foarte elevata: gastronomia japoneza!

Pentru a folosi mojarul (suribachi), acesta se aseaza pe o suprafata nealunecoasa (un covoras de cauciuc sau un prosop umed), iar cu pistilul (surikogi) se zdrobesc alimentele.

Cel mai inalt munte de pe insula Iwo Jima, Muntele Suribachi, a fost denumit dupa aceasta ustensila de bucatarie.

Produs manual in Japonia.

Producator: KAI, Japonia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115