- Garantat 100%
- Mai mult de 14.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrare puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0771 020 417.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau GLS).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere:
- în București (Temperatura Controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Mai multe detalii despre livrări puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- Plata Ramburs (la primirea coletului)
- iPay BT
- Ordin de plată (virament bancar)
- Plătește in Rate online prin TBI
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs Morbier AOP, branza cu pasta semi-moale si strat de cenusa, cca. 250g - Montagnon, Franta | Branza
Branza Morbier AOP, cu pasta semi-moale si strat de cenusa, cca. 250g - Montagnon, Franta
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Morbier, une ligne de cendre qui signe un fromage.
In trecut, fermierii din regiunea Franche-Comté livrau laptele, produs de vacile lor, la branzaria din sat care producea roti mari de branza Comté ce cantareau 40Kg. Erau necesari 450 litri de lapte pentru a obtine o roata de Comté, iar fermierii trebuiau sa puna laolalta productia de lapte pentru a putea obtine branza.
Totusi, adesea, clima neprielnica impiedica deplasarea, iar pentru a folosi laptele de seara, producatorii au decis sa elaboreze un alt tip de branza.
Seara, desi ramanea lapte, nu era suficient pentru a obtine o roata intreaga de Comté, pastrau casul intr-o cuva si, pentru a-l proteja de insecte pe parcursul noptii, il acopereau cu un strat fin de cenusa scoasa de sub caldare.
Aceasta branza este documentata inca din anul 1795.
Dimineata, branza era completata cu casul obtinut din laptele de dimineata. Rezulta o roata de branza de 8 - 10Kg, compusa din dintr-un strat de cas din laptele muls seara, separat de un strat subtire de cenusa neagra de casul obtinut din laptele muls dimineata. Astfel au reusit sa obtina roti de branza cu dimensiuni destul de mari.
Savoarea sa delicioasa i-a adus rapid aprecierea consumatorilor, iar cenusa vegetala a fost pastrata pentru a a face referire la traditia producerii acestei branze. Aceasta cenusa aduce aminte de vechea istorie a acestei branze savuroase.
La finele secolului XIX, branza a fost denumita morbier, de la satul Morbier din Jura, locul sau de origine, si este produsa conform traditiei crescatorilor din Doubs si Jura. In anul 2002 a obtinut Denumirea de origine Controlata (AOP) si recunoasterea mondiala.
Laptele folosit pentru producerea branzei morbier provine de la vaci din rasa Montbéliarde originara din zona muntilor Elvetiei si din regiunea franceza Franche-Comté.
Branza morbier are crusta portocalie si pasta de culoarea fildesului, aroma fructat-lactica, pasta cremoasa, onctuoasa si consistenta, cu o usoara elasticitate, iar gustul are accente dulcege, usoare tonuri de fan si o tusa condimentata, fiind usor amaruie in postgust. Are pasta presata, neoparita. Este foarte apreciata pe orice platou de branzeturi. Stratul specific de cenusa, din mijloc, ii confera un aspect distinctiv. Se matureaza intre 45 de zile la 3 luni.
Merge foarte bine cu fructe proaspete sau uscate, cu nuci, paine buna si vin alb corpolent (Arbois), vin jaune de Jura sau un vin rosu lejer (Côtes du Jura, Santenay).
Datorita capacitatii de topire, este excelenta pentru raclette, dar se poate incorpora si in diferite preparate culinare.
- Ingrediente: LAPTE de vaca crud, sare, fermenti LACTICI, cheag, colorant: carbune vegetal (E153).
- Continut de grasime raportata la substnta uscata: 28%.
- Caracteristici: contine proteine din lapte de origine animala.
- Alergeni: contine lapte.
- Origine: Pays de Clerval, Doubs
- Pachet: cca. 250g
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,25Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- A se pastra la rece (max. +8°C).
- Ambalata de Bos Food, Germania
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
- Valoare Energetica: 1481 kJ/357kcal
- Grasimi: 29 g
- din care, acizi grasi saturati: 18 g
- Carbohidrati: 1 g
- din care, zahar: 1 g
- Proteine: 23 g
- Sare: 1 g
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
- Franta
- Lapte Crud
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs