Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Morgan Ranch Flamed Wagyu Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

Pret aproximativ: 672 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1264

672 Lei (TVA inclus)

Morgan Ranch Flamed Wagyu Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 8 00g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 840 Lei/Kg America este tara steak-ului prin excelenta! Filé > 3,2...
+

Morgan Ranch Flamed Wagyu Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 840 Lei/Kg

America este tara steak-ului prin excelenta!

Filé > 3,2 cm, flambat & maturat.

Se compune din vrabioara si mushi file, despartite printr-un os in forma de T. Este similar cu T-bone steak dar, fiind taiat mai din spate, este mai mare. 

Suficient pentru doua persoane. 

Porterhouse. Steak-ul clasic american. Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 21 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, cu textura robusta.

Infiltratiile fine de grasime din ribeye confera suculenta fripturii si asigura o experienta gustativa de neuitat. 

This is how an American steak must taste!

  • O veritabila piesa de rezistenta, cu gust intens
  • Flambat si maturat: arome tostate delicioase si foarte delicate
  • Foarte suculent si fraged

Specialul devine chiar mai special - nu este doar un simplu porterhouse wagyu steak de la senzationalii Morgan Ranch, acest steak fiind dry-aged si flambat pentru un gust chiar si mai intens!

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Mod de preparare: la gratar, la tigaie, la temperatura joasa. Se dezgheata la frigider. Se scoate, dezambalata, la temperatura camerei cu doua ore inainte de a o gati. Se rumeneste, la foc mare, cate 90 de secunde pe fiecare parte. Apoi, se da la cuptor timp de 15 minute la 100oC, sau in gratar cu capac, la gatire indirecta. Cand a ajuns la 48oC in centrul termic, se scoate si se lasa la odihnit 5 minute (temperatura in centrul termic va urca cu aprox. 5oC = Medium Rare). Optional, friptura se mai poate incalzi, la foc mare, cate 20 de secunde pe fiecare parte. Avand o temperatura in centrul termic de 50 - 54oC friptura este gata. In afara de putina sare de mare, nu-i mai trebuie nimic. 

Carnea provine de la Morgan Ranch din Burwell, Nebraska - ferma cu peste 80 de ani experienta in cresterea vitelor. Ei se bazeaza pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu o alimentatie adecvata fiecarei rase, rezulta o carne perfecta pentru cunoscatori.   

  • Pachet: cca. 800g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: Morgan Ranch
  • Origine: SUA
  • Regiune: Nebraska
  • Rasa: Certified American Wagyu
  • Alimentatie: min. 210 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: 21 de zile Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania

Pret aproximativ:
672 Lei

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.

Morgan Ranch Beef

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. Dan Morgan din Nebraska este un expert absolut in acest domeniu. Pe langa carnea de vita Wagyu in Kobe Style, el livreaza si US Beef de cea mai buna calitate.

Prin ce se remarca US Beef?

Familia Morgan, cu pasiune si experienta indelungata, se bizuie si pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu un mod crestere specific fiecarei rase in parte si cu cea mai buna alimentatie se obtine o carne perfecta pentru cunoscatori. 

Unde si cum traiesc vitele pentru US Beef?

Vitele Black Angus si Hereford, uneori si metisate, pentru US Beef traiesc pe o pasune de 50Km2 (mai mult decat 7000 de terenuri de fotbal!) la Morgan Ranch.

Aici, animalele nu numai ca se pot misca tot timpul anului in libertate in jurul fermei din regiunea Sandhills dar tot aici isi gasesc si hrana sub forma de iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase.

Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.

Morgan Ranch a fost onorata cu premiul “Environmental Stewardship Award 2013” ​​pentru o zootehnie sustenabila.

Ce gust are US Beef?

Oricine a incercat US Beef de la Morgan Ranch stie: This is how an American steak must taste! 

Culoarea rosie placuta si distribuirea uniforma a grasimii fac din aceasta carne o adevarata atractie pentru ochi.

  • Gustul robust, intens, cu note de alune de padure, convinge orice cunoscator.
  • Grasimea care se topeste perfect si textura placuta a carnii sunt un plus semnificativ la savurarea US Beef.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri