Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Morgan Ranch US Beef Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, cca. 1Kg - SUA

Pret aproximativ: 300 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG279

300 Lei (TVA inclus)

Morgan Ranch US Beef Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, cca. 1Kg - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 300 Lei/Kg Baveta Mica - Bavette de Flanchet - Flank Steak :...
+

Morgan Ranch US Beef Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, cca. 1Kg - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 300 Lei/Kg

Baveta Mica - Bavette de Flanchet - Flank Steak: cea mai renumita friptura de vita din SUA. Preparata in mod adecvat, este foarte suculenta si extrem de gustoasa. Provine din partea de jos a flecii de vita. 

  • Un barbecue hit!
  • Foarte frageda si gustoasa
  • Perfecta pentru gratar 
  • Crescator: Morgan Ranch
  • Origine: SUA
  • Regiune: Nebraska
  • Rasa: Black Angus + Hereford
  • Alimentatie: min. 210 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: wet-aged
  • Transa: fleica
  • Structura: fara os
  • Mod de preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide. 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 1Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

A se pastra congelat (min. -18OC). 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Flank steak

Este o transa de carne putin cunoscuta in Romania, dar Flank Steak este una dintre cele mai apreciate fripturi in SUA. Provine din muschii abdominali si este cunoscuta si sub denumirea de baveta mica (ro.) sau bavette de flanchet (fr.). Este lunga si plata, cu aspect de evantai.

Datorita plasarii sale si tesutului conjunctiv, baveta este, in general, mai dura decat antricotul sau pulpa, iar in majoritatea retetelor este nevesara marinarea carnii inainte de gatire, dar si pentru a-i conferi savoare. Friptura din baveta mica este de culoare rosie, fiind un muchi foarte folosit al vitei. Este, de asemenea, o alegere mai sanatoasa in comparatie cu alte piese de carne, deoarece are un continut mai mic de grasimi. Un preparat din baveta mica, popular in SUA, se numeste London Broil, iar in Columbia iese din cuptor ca Sobrebarriga. Este o carne slaba dar cu gust intens. Preparata adecvat, friptura relativ slaba rezulta foarte gustoasa si frageda.

Baveta mica este foarte apreciata si in bucataria mexicana (fajitas), asiatica si in cea franceza. 

Preparare:

Flank Steak se poate marina cateva ore inainte de frigere, cu sare si zahar sau in marinada preferata. Se rumenseste apoi cate 1,5 - 2 minute pe fiecare parte, la temperatura ridicata, iar apoi se lasa la odihnit 2 - 4 minute. Dupa frigere, Flank Steak se taie in doua de-a lungul fibrei, iar apoi se feliaza (felii de aprox. 0,5cm) perpendicular pe fibra. Se asezoneaza cu fulgi de sare.

Flank steak are fibre relativ lungi, fiind perfecta pentru brezare. Dar si preparata pe gratar sau la tigaie, este un deliciu! Este una dintre cele mai apreciate fripturi in SUA.

Recomandare: daca mai ramane, ceea ce e putin probabil!, flank steak rece merge perfect in sandwich-uri! 

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska. 

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.  

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. 

Povestea de succes a inceput cu peste 100 de ani in urma. Fermierii din Midwest au inceput sa-si hraneasca vitele cu porumbul care le ramanea suplimentar. Rezultatul a fost o calitate a carnii care este foarte apreciata si astazi. Reproductia ameliorata pune calitatea inaintea cantitatii si se bazeaza pe originea genetica impecabila, precum si pe ingrijirea vitelor in functie de rasa. American Beef este recunoscuta pentru programul special de hranire, care este 100% bazat pe plante si la care se adauga porumb galben in ultimile luni pana la sacrificare. Carnea de vita de la aceste ferme de familie este printre cele mai bune de pe piata mondiala. 

Cum arata meniul pentru US beef?

In faza de ingrasare, meniul include circa 15Kg de porumb, cereale, lucerna, terci, melasa si fan in fiecare zi. Perfect pentru o carne de vita frageda si corpolenta, cu gust onctuos si fin de alune de padure, care se topeste in gura datorita infiltratiilor intramusculare de grasime. Un concept care a dat roade.  

Ce gust are US beef?

Oricine a incercat carnea de vita americana stie cum trebuie sa fie gustul unui steak! Placuta culoare rosie si distributia uniforma a grasimii sunt impresionante, iar gustul robust, intens, cu note de alune de padure sunt cu adevarat convingatoare. Grasimea care se topeste usor ii confera o consistenta placuta si rotunjeste savoarea fripturii.

Pret aproximativ:
300 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri