Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Morgan Ranch US Black Angus Beef Strip Loin (Vrabioara) Dry-Aged, Congelat, cca. 300g - SUA

Pret aproximativ: 219 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG13580

219 Lei (TVA inclus)

Morgan Ranch US Black Angus Beef Strip Loin (Vrabioara) Dry-Aged, Congelat, cca. 3 00g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 729 Lei/Kg Dry-Aging (maturarea uscata) este o...
+

Morgan Ranch US Black Angus Beef Strip Loin (Vrabioara) Dry-Aged, Congelat, cca. 300g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

  • Pret brut: 729 Lei/Kg

Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 21 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, fraged.

  • Maturat 21 de zile
  • Gust incredibil de intens
  • Foarte suculent si fraged

Carnea provine de la Morgan Ranch din Burwell, Nebraska - ferma cu peste 80 de ani experienta in cresterea vitelor. Ei se bazeaza pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu o alimentatie adecvata fiecarei rase, rezulta o carne perfecta pentru cunoscatori.   

  • Pachet: cca. 300g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,3Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din SUA
  • Origine: SUA
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: 21 de zile Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara
  • Mod de preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous vide. 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

America este tara steak-ului prin excelenta. Nicaieri nu se investeste atat de mult in crestera vitelor ca in SUA.

La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de 21 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK. 

Strip Loin Steak

Vrabioara provine din zona lombara si mai este cunoscuta ca Rumpsteak, Strip Loin sau Strip Steak. In Franta este cunoscuta ca Faux-Fillet sau Contre-Fillet. Indiferent de denumire, piesa se poate recunoaste dupa marginea cu grasime foarte bine conturata. Aceasta NU se indeparteaza la frigere, contribuind foarte mult la suculenta fripturii. Dupa muschiul file, vrabioara este una dintre cele mai apreciate piese de carne de vita si este favorita doamnelor.

Are un continut ridicat de grasime, ceea ce inseamna ca vrabioara are savoare intensa si specifica. Tot datorita continutului ridicat de grasime, vrabioara poate fi innobilata prin dry-aging. Se recomanda savurarea vrabioarei rare (in sange) sau medium-rade (mediu spre in sange) pentru a savura gustul total al carnii. 

Pret aproximativ:
219 Lei

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.

Morgan Ranch Beef

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. Dan Morgan din Nebraska este un expert absolut in acest domeniu. Pe langa carnea de vita Wagyu in Kobe Style, el livreaza si US Beef de cea mai buna calitate.

Prin ce se remarca US Beef?

Familia Morgan, cu pasiune si experienta indelungata, se bizuie si pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu un mod crestere specific fiecarei rase in parte si cu cea mai buna alimentatie se obtine o carne perfecta pentru cunoscatori. 

Unde si cum traiesc vitele pentru US Beef?

Vitele Black Angus si Hereford, uneori si metisate, pentru US Beef traiesc pe o pasune de 50Km2 (mai mult decat 7000 de terenuri de fotbal!) la Morgan Ranch.

Aici, animalele nu numai ca se pot misca tot timpul anului in libertate in jurul fermei din regiunea Sandhills dar tot aici isi gasesc si hrana sub forma de iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase.

Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.

Morgan Ranch a fost onorata cu premiul “Environmental Stewardship Award 2013” ​​pentru o zootehnie sustenabila.

Ce gust are US Beef?

Oricine a incercat US Beef de la Morgan Ranch stie: This is how an American steak must taste! 

Culoarea rosie placuta si distribuirea uniforma a grasimii fac din aceasta carne o adevarata atractie pentru ochi.

  • Gustul robust, intens, cu note de alune de padure, convinge orice cunoscator.
  • Grasimea care se topeste perfect si textura placuta a carnii sunt un plus semnificativ la savurarea US Beef.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri