- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Morgan Ranch Wagyu Brisket - full packer perfect trim, Cap de Piept fasonat, fara Os, Congelat, cca. 5Kg - SUA
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
O piesa pentru BBQ care nu se poate uita pre curand! Brisket este transa primordiala pentru smoker. Gatit la fum cald timp de cateva ore, brisket-ul de wagyu devine atat de fraged incat de desface fasii cu furculita. Poate fi gasit in menu-ul oricarui US BBQ restaurant.
- Predestinat pentru smoker
- Infiltrat cu vinisoare aromate de grasime
- Incredibil de suculent si fraged
Carnea provine de la Morgan Ranch din Burwell, Nebraska - ferma cu peste 80 de ani experienta in cresterea vitelor.
O parte din calota exterioara de grasime se poate inlatura si topi pentru a obtine o untura delicioasa.
Infiltratiile fine de grasime patrund prin carne rosie, facand-o frageda si suculenta. Gatitul la fum clad, care necesita cateva ore, face restul: grasimea din carne se topeste si este distribuita printre fibrele muschilor. Rezulata o piesa de barbecue de neuitat. Nu va lasati pacaliti de crusta bruna formata de rub si marinada: wagyu brisket este atat de frageda incat se desface fasii la prima atingere. In Texas, patria vitelor cu coarne lungi, brisket-ul este asociat de obicei cu sosuri groase pe baza de ketchup.
Recomandari pentru BBQ:
Se gateste brisket-ul de wagyu la smoker, la circa 110°C, timp de 10 - 14 ore - pana temperatura din centrul termic atinge 93°C. Nu se creste niciodata temperatura pentru a grabi procesul de gatire deoarece grasimea s-ar topi prea repede, iar carnea va deveni uscata si greu de mestecat. Carnea capului de piept este foarte densa, deci aromele il patrund foarte incet. Amestecul de condimente trebuie sa contine multe mirodenii cu aroma intensa (ex: usturoi, boia dulce).
Carnea poate fi marinata atat din exterior cat si din interior. Pentru marinarea externa carnea se maseaza cu un amestec de ulei si condimente sau cu un rub, iar pentru marinarea interna amestecul de condimente este injectat direct in carne cu o seringa speciala, introducand acul in mai multe locuri si in diferite directii pentru a permite marinade sa patrunda uniform in intreaga bucata de carne.
- Pachet: cca. 5Kg
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 5Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
- A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: Morgan Ranch
- Origine: SUA
- Regiune: Nebraska
- Rasa: Certified American Wagyu
- Alimentatie: min. 210 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
- Maturare: wet-aged
- Transa: piept
- Structura: fara os
- Mod de preparare: brezare, smoker, temperatura joasa.
- Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Cut: Brisket full packer
Capul de piept de vita, cunoscut si ca Packer Brisket sau Packer Cut, este piesa clasica pentru smoker si poate fi gasit pe menu-ul oricarui US BBQ restaurant.
Este marmorat cu vinisoare fine de grasime, care-I confera fragezime si suculenta.
Brisket-ul provine din capul de piept, de sub spata, si se compune din cateva grupe musculare orientate in directii diferite: Flat (mushii pectoralis) si Point (muschiul supraspinatus). Ambele grupe de muschi sunt separate de un strat de grasime (Fat Cap) care traverseaza tot brisket-ul. Point reprezinta o mica parte a brisket-ului si este asezat peste Plat. Daca brisket-ul contine toate grupele de muschi mentionate, se mai numeste si Full Packer Brisket.
Procesul de afumare la cald, care dureaza cateva ore, face restul: grasimea dintre fibrele pieptului de wagyu se topeste si se distribuie printre fibrele musculare. Rezultatul: o piesa BBQ de neuitat, dar si o provocare. Sub crusta formata de rub si marinada, brisket-ul de wagyu este atat de fraged ca se desface la prima atingere a furculitei.
Aaron Franklin, proprietarul Franklin BBQ din Austin, Texas, descrie scopul fasonarii perfecte a brisket-ului: “Scopul fasonarii este creerea ununi brisket perfect aerodinamic astfel inact aerul fierbinte sa circule uniform in jurul carnii, fara tulburente.” Acesta este singurul mod prin care se obtin cele mai bune rezultate la gatit si se evita supragatirea sau uscarea.
Aerodimanica si reducerea la strictul necesar a cantitatii de grasime care acopera brisket-ul ajuta ca rub-ul (condimentele), fumul si caldura sa patrunda in mod optim in carne, iar brisket-ul capata acea tusa magica atat de apreciata.
Morgan Ranch - first class meat
Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.
Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.
In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.
Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.
Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.
Certified American Wagyu Beef
Certified American Wagyu Beef nu este o rasa separata, ci o incrucisare intre American Blanck Angus si vita japoneza, fiind deasemenea de culoare neagra. Dan Morgan a fost primul crescator din Statele Unite care a inregistrat denumirea de "Certified American Wagyu Beef". Wagyu inseamna vita japoneza: Wa = Japonia si Gyu = vita.
Vitele Wagyu si carnea lor au inceput sa fie cunoscute datorita marinarilor olandezi care ancorau in portul Kobe acum circa 150 de ani. Exportul de vite si de genetica Wagyu au foat interzise prin lege pana recent, iar carnea de vita Wagyu metisata se poate comercializa numai ca Wagyu Kobe Style Beef.
Certified American Wagyu Beef se caracterizeaza prin marmorarea mai intensa cu grasime fata de rasele conventionale, care-i confera carnii un gust excelent si o face extrem de suculenta si frageda. Datorita punctului de topire scazut, grasimea intramusculara se topeste pe limba lasand un gust pregnant, dulceag si onctuos, cu note de alune de padure, cunoscut ca umami (al cincilea gust).
(%) REDUCERI
Detalii speciale
- Morgan Ranch Wagyu
Prezentare Morgan Ranch, US
Morgan Ranch - first class meat
Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.
Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.
In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.
Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.
Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.
US Beef
Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. Dan Morgan din Nebraska este un expert absolut in acest domeniu. Pe langa carnea de vita Wagyu in Kobe Style, el livreaza si US Beef de cea mai buna calitate.
Prin ce se remarca US Beef?
Familia Morgan, cu pasiune si experienta indelungata, se bizuie si pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu un mod crestere specific fiecarei rase in parte si cu cea mai buna alimentatie se obtine o carne perfecta pentru cunoscatori.
Unde si cum traiesc vitele pentru US Beef?
Vitele Black Angus si Hereford, uneori si metisate, pentru US Beef traiesc pe o pasune de 50Km2 (mai mult decat 7000 de terenuri de fotbal!) la Morgan Ranch.
Aici, animalele nu numai ca se pot misca tot timpul anului in libertate in jurul fermei din regiunea Sandhills dar tot aici isi gasesc si hrana sub forma de iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase.
Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.
In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.
Morgan Ranch a fost onorata cu premiul “Environmental Stewardship Award 2013” pentru o zootehnie sustenabila.
Ce gust are US Beef?
Oricine a incercat US Beef de la Morgan Ranch stie: This is how an American steak must taste!
Culoarea rosie placuta si distribuirea uniforma a grasimii fac din aceasta carne o adevarata atractie pentru ochi.
- Gustul robust, intens, cu note de alune de padure, convinge orice cunoscator.
- Grasimea care se topeste perfect si textura placuta a carnii sunt un plus semnificativ la savurarea US Beef.
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs