Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Pret brut: 450 Lei/Kg
Paradisul amatorilor de carne - wagyu bine marmorata, cu gust excelent, suculenta si frageda.
Top Butt Cup / Rump Cap Steak / Picanha / Coulotte
Provine din zona soldului, partea dinspre coada. Are forma, in general, triunghiulara dar poate fi si dreptunghiulara. Pe una din parti are un strat de grasime caracteristic. Se poate frige intreaga sau feliata. Carnea este gata cand temperatura interioara a depasit 50oC. E nevoie de circa 30 de minute, in functie de gratar.
In Brazilia, picanha este transa specifica pentru churrasco!
In Franta, coulotte este considerata o delicatesa.
In romana se numeste chiulota si e apropare necunoscuta.
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
A se pastra congelat (min. -18OC).
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Morgan Ranch - first class meat
Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska. Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume. In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.
Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate. Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.
Certified American Wagyu Beef
Certified American Wagyu Beef nu este o rasa separata, ci o incrucisare intre American Blanck Angus si vita japoneza, fiind deasemenea de culoare neagra. Dan Morgan a fost primul crescator din Statele Unite care a inregistrat denumirea de "Certified American Wagyu Beef". Wagyu inseamna vita japoneza: Wa = Japonia si Gyu = vita.
Vitele Wagyu si carnea lor au inceput sa fie cunoscute datorita marinarilor olandezi care ancorau in portul Kobe acum circa 150 de ani. Exportul de vite si de genetica Wagyu au foat interzise prin lege pana recent, iar carnea de vita Wagyu metisata se poate comercializa numai ca Wagyu Kobe Style Beef.
Certified American Wagyu Beef se caracterizeaza prin marmorarea mai intensa cu grasime fata de rasele conventionale, care-i confera carnii un gust excelent si o face extrem de suculenta si frageda. Datorita punctului de topire scazut, grasimea intramusculara se topeste pe limba lasand un gust pregnant, dulceag si onctuos, cu note de alune de padure, cunoscut ca umami (al cincilea gust).
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: