Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Muschiulet de Miel de Limousin, Filet mignon d'Agneau du Limousin, Congelat, cca. 300g - Franta

Pret aproximativ: 195 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG6055

195 Lei (TVA inclus)

Muschiulet de Miel de Limousin, Filet mignon d'Agneau du Limousin, Congelat, cca. 300g - Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 650 Lei/Kg Muschiuletul de miel Limousin reprezinta...
+

Muschiulet de Miel de Limousin, Filet mignon d'Agneau du Limousin, Congelat, cca. 300g - Franta

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 650 Lei/Kg

Muschiuletul de miel Limousin reprezinta topul calitatii frantuzesti. Este cea mai frageda piesa din carne de miel, o delicatesa. Muschiuletul este amplasat in zona lombara a mielului, sub coaste si vrabioara. Este un muschi foarte putin folosit, asigurand numai echilibrul animalului, deci este foarte fraged. Daca mai consideram si varsta mielului, muschiuletul de miel este cea mai frageda piesa de carne posibila.

  • Cea mai frageda carne de miel
  • Gust delicat si fin
  • De la miei crescuti traditional

Cresterea traditionala a ovinelor in zona Limousin se bazeaza pe pasunile verzi extinse, pline de iarba si ierburi aromatice, perfect adecvate pascutului. Ovinele crescute in Limousin sunt foarte apreciate si au o reputatie excelenta. Abatoarele specializate in sacrificarea mieilor sunt renumite datorita unui “savoir faire” specific.

Pachet: cca. 300g (aprox. 10 muschiuleti).

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,3Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.

A se pastra la congelator (la -18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din Franta
  • Origine: Franta
  • Regiune: Limousin
  • Rasa: miel de Limousin
  • Alimentatie: iarba salbatica si plante aromatice
  • Maturare: maturate uscat timp de 7 zile
  • Transa: spate
  • Structura: fara os
  • Ambalat in vid
  • Recomandare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Muschiul Filé

Muschiul file este cea mai frageda si mai cautata piesa de carne. In SUA este cunoscut sub denumirea de tenderloin, in Romania ii spunem mushi file, muschiulet (de miel, porc) sau muschi (de vita) - ceea ce nu este foarte corect deoarece vita are o multitudine de muschi… Muschiul file Se afla sub muschii spatelui si este aproape nefolosit, servind in principal la echilibru. Steak-urile din muschi file au o textura fina si fara grasime.

Numai 2% dintr-o vita reprezinta muschiul file. 

Acest muschi alungit poate fi preparat intr-o multitudine de feluri. Pentru Filet Mignon - care a fost mentionat pentru prima oara sub aceasta forma, in anul 1906, in cartea “The Four Million” de O. Henry - se foloseste coada mai ingusta si mai subtire.

Frantuzescul “Mignon” inseamna “mic/dragut”. Tournedos (fr. a intoarce, a se rasuci) sau Medaillon (fr. medalion) sunt taiate din partea centrala cu grosimea uniforma. Sunt oarecum mici, iar forma rotunjita li se da prin bardare (acoperirea marginii cu o felie subtire de slanina si legarea acesteia cu o sfoara).

Bucatile taiate din centrul muschiului (cu dimensiuni uniforme) de vita poarta denumirea de Chateaubriand, transa fiind recomandata pentru doua persoane. Datorita sectiunii mari, din capul muschiului de vita se pot obtine felii subtiri de carpaccio. 

Miel de Limousin - rasa frantuzeasca de ovine pentru carne

Oaia de Limousin este o rasa frantuzeasca tipica pentru carne, din centrul Frantei. Nu se cunoaste daca rasa isi are originea dintr-o incrucisare cu alte rase locale. Se stie doar ca aceste animale traiesc in Parcul Natural Millevaches, unde 150 de zile pe an predomina o clima aspra, din regiunea Limousin in deparatamentul Haute-Vienne, la poalele dinspre nord-vest ale Muntilor Massif Central, inca de la inceputul secolului XVII. Deci, Limousin este recunoscuta ca rasa originala, de munte, din regiunea cu acelasi nume. Datorita robustetii, este incrucisata cu alte rase de carne. Exista un registru genealogic oficial inca din 1943. Din anul 2000, mielul are denumire protejata “Agneau du Limousin” IGP (Indication géographique protégée).

Pret aproximativ:
195 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri