Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B18868

Producator: VALRHONA, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR


40931 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Napaj neutru, de claritatea cristalului.

Absolu Cristal are gust perfect neutru si este foarte simplu de folosit. Textura versatila il face ideal pentru coulis si glasaje decorative, cu o stralucire exceptionala.

Finisare perfecta. Valrhona Absolu Cristal este gata de folosit pentru o finisare fara cusur, la cald sau la rece. Asigura un glasaj frumos si de durata, ingheata si se dezgheata cu rezultate perfecte de fiecare data. Absolu Cristal este ingedientul de baza ideal pentru toate tipurile de glasaje, inclusiv cele neutre sau cele preparate cu fructe, ciocolata, pralin, gianduja sau condimente. Absolu Cristal este mult mai mult decat un glasaj neutru, confera textura preparatelor si gust usor dulceag.

Utilizare la cald: Absolu Cristal se dilueaza cu 5% pana la 30% apa, suc de fructe sau piure de fructe, apoi intai se incalzeste pana la 60°C si se foloseste la o temperatura intre 40°C si 80°C, fluiditatea fiind aleasa in functie de tipul aplicarii: turnat sau pulverizat (se poate utiliza cu pistolul special).

Utilizare la rece: Absolu Cristal se dilueaza cu pana la 10-15% apa, suc de fructe sau piure de fructe si se amesteca pana se obtine consistenta adecvata pentru utilizare.

Excelent si pentru a pregati sorbet, de ex: se amesteca cu blenderul 200 g piure de fructe, 50 g suc de lamaie, 50 g napaj si se ingheata intr-un bol Pacojet, apoi se poate pacotiza imediat. Sorbetul are o stralucire excelenta si ramane stabil mai mult timp.

  • Ingrediente: apa, zahar, sirop de glucoza, gelifiant: pectina E440, ingrosator: carragenan E407, corector de aciditate: acid citric.
  • Alergeni: poate contine urme de gluten si lapte.
  • Cutie: 5 Kg

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider si se foloseste intr-o luna.

Producator: VALRHONA, Franta

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  •  Valoare Energetica: 1127 kJ/266kcal
  •  Grasimi: 0,7 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,4 g
  •  Carbohidrati: 64 g
  •  din care, zahar: 50 g
  • Proteine: < 0,5 g
  •  Sare: 0,15 g

Detalii speciale

Producator:
VALRHONA, Franta
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs