+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

BOS 18868

 

Pret: 310 Lei

*Pretul include TVA

Disponibil la comanda

+

 

Ai nevoie de ajutor? Consultanta de specialitate la:

  0723 179 259  /  031 431 1115

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Napaj neutru, de claritatea cristalului.

Absolu Cristal are gust perfect neutru si este foarte simplu de folosit. Textura versatila il face ideal pentru coulis si glasaje decorative, cu o stralucire exceptionala.

Finisare perfecta. Valrhona Absolu Cristal este gata de folosit pentru o finisare fara cusur, la cald sau la rece. Asigura un glasaj frumos si de durata, ingheata si se dezgheata cu rezultate perfecte de fiecare data. Absolu Cristal este ingedientul de baza ideal pentru toate tipurile de glasaje, inclusiv cele neutre sau cele preparate cu fructe, ciocolata, pralin, gianduja sau condimente. Absolu Cristal este mult mai mult decat un glasaj neutru, confera textura preparatelor si gust usor dulceag.

Utilizare la cald: Absolu Cristal se dilueaza cu 5% pana la 30% apa, suc de fructe sau piure de fructe, apoi intai se incalzeste pana la 60°C si se foloseste la o temperatura intre 40°C si 80°C, fluiditatea fiind aleasa in functie de tipul aplicarii: turnat sau pulverizat (se poate utiliza cu pistolul special).

Utilizare la rece: Absolu Cristal se dilueaza cu pana la 10-15% apa, suc de fructe sau piure de fructe si se amesteca pana se obtine consistenta adecvata pentru utilizare.

Excelent si pentru a pregati sorbet, de ex: se amesteca cu blenderul 200 g piure de fructe, 50 g suc de lamaie, 50 g napaj si se ingheata intr-un bol Pacojet, apoi se poate pacotiza imediat. Sorbetul are o stralucire excelenta si ramane stabil mai mult timp.

Ingrediente: apa, zahar, sirop de glucoza, gelifiant: pectina E440, ingrosator: carragenan E407, corector de aciditate: acid citric.

Alergeni: poate contine urme de gluten si lapte.

Cutie: 5 Kg

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider si se foloseste intr-o luna.

Producator: VALRHONA, Franta

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid. Timpul de livrare, pentru produsele aflate in stoc, este de 24-48 ore.

Cost expediere Fan Courier:

- in Bucuresti - 20 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

- in Bucuresti - 30 lei

- in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

  

Clientii care au vazut acest produs au fost interesati si de:

  Pret: 220 Lei

  Pret: 50 Lei

  Pret: 25 Lei

  

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale. 150
FT-Shop.ro, Magazin Delicatese Rare si Accesorii de Bucatarie
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115