+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

BOS 18868

 

Pret: 310,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Napaj Neutru, Absolu Cristal, Glasaj Clar, 5 Kg - VALRHONA

Valrhona este furnizor de referinta, in materia de Grand Chocolat, pentru restaurantele cele mai prestigioase din lume.

Napaj neutru, de claritatea cristalului.

Absolu Cristal are gust perfect neutru si este foarte simplu de folosit. Textura versatila il face ideal pentru coulis si glasaje decorative, cu o stralucire exceptionala.

Finisare perfecta. Valrhona Absolu Cristal este gata de folosit pentru o finisare fara cusur, la cald sau la rece. Asigura un glasaj frumos si de durata, ingheata si se dezgheata cu rezultate perfecte de fiecare data. Absolu Cristal este ingedientul de baza ideal pentru toate tipurile de glasaje, inclusiv cele neutre sau cele preparate cu fructe, ciocolata, pralin, gianduja sau condimente. Absolu Cristal este mult mai mult decat un glasaj neutru, confera textura preparatelor si gust usor dulceag.

Utilizare la cald: Absolu Cristal se dilueaza cu 5% pana la 30% apa, suc de fructe sau piure de fructe, apoi intai se incalzeste pana la 60°C si se foloseste la o temperatura intre 40°C si 80°C, fluiditatea fiind aleasa in functie de tipul aplicarii: turnat sau pulverizat (se poate utiliza cu pistolul special).

Utilizare la rece: Absolu Cristal se dilueaza cu pana la 10-15% apa, suc de fructe sau piure de fructe si se amesteca pana se obtine consistenta adecvata pentru utilizare.

Excelent si pentru a pregati sorbet, de ex: se amesteca cu blenderul 200 g piure de fructe, 50 g suc de lamaie, 50 g napaj si se ingheata intr-un bol Pacojet, apoi se poate pacotiza imediat. Sorbetul are o stralucire excelenta si ramane stabil mai mult timp.

Ingrediente: apa, zahar, sirop de glucoza, gelifiant: pectina E440, ingrosator: carragenan E407, corector de aciditate: acid citric.

Alergeni: poate contine urme de gluten si lapte.

Cutie: 5 Kg

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider si se foloseste intr-o luna.

Producator: VALRHONA, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115