Nicio postare gasita
Nuci pecan cantoneze caramelizate.
Proprietati: prin tehnica de caramelizare cantoneza, cunoscuta si ca tehnica de confiere in stil cantonez, se obtine o caramelizare mult mai fina si de calitate mai buna decat tehnica traditionala. Numele provine de la regiunea Canton din China, de unde este originara, in apropiere de Hong Kong. Fructele uscate se fierb mai multe ore intr-un sirop de zahar pana se caramelizeaza. Siropul patrunde, prin osmoza, in interiorul fructelor, spre deosebire de caramelizarea traditionala care ramane la exterior. Dupa ce a trecut timpul necesar de fierbere in sirop de zahar, fructele uscate se scot si se prajesc cu mare grija si un timp precis pentru a obtine o caramelizare perfecta.
Aplicatii: ca decor.
Preparate: inghetata, frisca, budinci, tarte, gustari, platouri de branzeturi.
Cutie: 650g
A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.