Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Oase de Jamon Iberico, Congelate, cca. 1Kg - Spania

Pret aproximativ: 60 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG6530

60 Lei (TVA inclus)

Oase de Jamon Iberico, Congelate, cca. 1K g - Spania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 60 Lei/Kg Oase de jamon, taiate la 10 - 12cm. Gust excelent cu note de nuca Pentru...
+

Oase de Jamon Iberico, Congelate, cca. 1Kg - Spania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 60 Lei/Kg

Oase de jamon, taiate la 10 - 12cm.

  • Gust excelent cu note de nuca
  • Pentru fonduri, supe, consomeuri
  • Utilizarea respectuoasa a fiecarei parti din animal

Folosirea respectuoasa a fiecare parti din animal, inclusiv a oaselor. Oasele de porc iberic sunt excelente pentru supe, fonduri, consomeuri. Au gust intens, cu note de nuca.

Oasele de jamon iberic erau folosite in trecut pentru celebrul sos spaniol, baza pentru demi-glace si pentru multe alte sosuri derivate. 

  • Pachet: cca. 1Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 3Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate. 

Congelata ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid. 

  • Origine: Spania
  • Rasa: porc iberic
  • Alimentatie: cca. 70% ghinda
  • Maturare: 36 de luni la aer
  • Transa: oase
  • Preparare: fierbere 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Jamon - pulpa crud-uscata

Jamon este pulpa de porc. In limba romana se numeste jambon de porc. In Spania, jamonul se sareaza, se usuca, si apoi se matureaza in “bodegas” (cladiri special amenajate) pana 3 ani sau chiar mai mult – in funtie de greutate, si este verificat constant de catre Maestro Jamonero (maestrul mezelar). 

Cum se savureaza jamonul?

Nu exista limite - un jamon delicios este intotdeauna savurat cu placere! Pe o felie de paine, in saltimbocca, ca gustare, in crochete sau cu pepene galben.

In Spania, se feliaza manual, foarte subtire, si se serveste ca atare pe un platou. 

Ibérico - porc spaniol Pata Negra

Desi are o statura asemanatoare cu porcul domestic comun, dar cu picioarele mai svelte, porcul iberic (cerdo ibérico), cu o vechime de 3000 de ani, este mai probabil sa fie clasificat ca mistret. Porcul iberic Pata Negra (copita neagra), traieste liber in Dehesa, o zona plina de stejari din sud-vestul Spaniei. Ca toate rasele vechi de porci, porcul Ibérico are capacitatea naturala de a stoca intramuscular grasimi valoroase, carnea capatand o savoare specifica si ramanand frageda si suculenta chiar si dupa gatire. Datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati din carne, aceasi din uleiul de masline extravirgin, porcul Ibérico este denumit si „maslina cu patru picioare” de catre fanii Jamón Ibérico.

Pe langa aspectul lor, suinele iberice se remarca in mod clar fata de alte rase europene prin dieta pe care o au. Pe langa ierburi si fructe de padure, porcul iberic se hraneste, in principal in faza de ingrasare - Montanera - de pe parcursul toamnei si iernii, cu ghinda care confera suculenta savoare de alune de padure carnii. Numai un porc astfel crescut poate purta eticheta “Bellota” (ghinda). Un porc consuma intre 6 si 7Kg de ghinda pe zi in perioada de ingrasare. 

Joselito - traditie de peste un secol

Experienta de peste 100 de ani si secretele de productie transmise din generatie in generatie, totul cu un singur scop pentru Joselito: produse 100% naturale, fara conservanti si aditivi.

Piesele de carne selectionate de Joselito provin de la porci hraniti 100% natural cu iarba si ghinda. Perioada de ingrasare, in care porcii consuma 7 - 10Kg de ghinda si 3Kg de iarba zilnic, se numeste “Montanera”. Animalele sunt sacrificate numai iarna, dupa perioada de ingrasare, iar Joselito se limiteaza la a procesa carnea strict in lunile de iarna.

Pret aproximativ:
60 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri