Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

On Vegetables: Modern Recipes for the Home Kitchen - Jeremy Fox, Noah Galuten

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9780714873909

220 Lei (TVA inclus)

On Vegetables: Modern Recipes for the Home Kitchen  - Jeremy Fox, Noah Galuten In limba engleza. Jeremy Fox este cheful californian care a redefinit bucataria bazata pe legume. Cunoscut pentru abordarea sa moderna fata de gatitul cu legume, Jeremy Fox s-a facut intai cunoscut la...
+

On Vegetables: Modern Recipes for the Home Kitchen - Jeremy Fox, Noah Galuten

In limba engleza.

Jeremy Fox este cheful californian care a redefinit bucataria bazata pe legume.

Cunoscut pentru abordarea sa moderna fata de gatitul cu legume, Jeremy Fox s-a facut intai cunoscut la restaurantul Ubuntu din Napa Valley. Astazi este unul dintre cei mai apreciati chefi americani, recunoscut pentru bucataria orientata pe ingrediente si pe care o serveste acum la Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen din Los Angeles. In aceasta carte, Fox prezinta filosofia lui gastronomica sub forma a 160 de retete usor de abordat de bucatarii amatori. On Vegetables evidentiaza gatitul vegetarian, folosind metode creative si combinatii de ingrediente pentru a potenta textura, gusturile si soiurile de sezon, inclusiv retete pentru conserve.

Jeremy Fox este un chef premiat, incluzand premii ca Food & Wine "Best New Chef 2008", Los Angeles Times "Jonathan Gold's 101 Best Restaurants" 2013-2016, si trei nominalizari James Beard pentru "Best Chef: West". S-a ocupat de restaurantul Ubuntu din Napa Valley California, obtinand o stea Michelin si de restaurantul Manresa din Los Gatos, California. Fox este acum executive chef la Rustic Canyon and Esters Wine Shop & Bar in Santa Monica, CA. 

Noah Galuten este scriitor gastronomic in Los Angeles. Scrie pentru cateva publicatii ca LA Weekly si Los Angeles magazine. A fost multi ani blogger-ul din spatele Man Bites World si acum lucreaza pentru Golden State restaurant group unde conduce lanturile Bludso's Bar & Que, Prime Pizza si Cofax din Los Angeles.

David Chang este chef si fondator al Momofuku restaurant group care detine si opereaza restaurante in Statele Unite, Canada si Australia.

“Nu este un eufemism sa spui ca Jeremy Fox prepara cele mai delicioase legume de pe planeta.” - David Chang

“Unul dintre cei mai inventivi chefi vegetarieni.” - Image Interiors & Living (Ireland) 

“O imagine atat teoretica cat si practica asupra bucatariei verzi, savuroasa, usor concentrata si delicioasa,  practicata de Fox in ultima decada… O lectura obligatorie.” - Eater

“…legumele n-au parut niciodata atat de delicioase.” - Tasting Table

“Cartea On Vegetables, scrisa de Chef Jeremy Fox, este o frumoasa scrisoare de dragoste adresata tuturor legumelor cu frunze, verzi, crocante si, inainte de toate, delicioase.” - Western Living

“Gatitul “root-to-stalk” primeste, in aceasta splendida carte, un tratament de fine-dining.” - San Francisco Chronicle

On Vegetables este o carte splendida si ambitioasa, care incurajeaza cititorul sa priveasca ingredientele si plantele intr-un mod diferit. - LA Weekly

“Un tom splendid, care nu este atat de mult o carte pentru vegetarieni cat o oda adresata materiei vegetale.” - Inside Hook

“Etaleaza exact tipul de alimentatie inovatoare, bazata pe plante, care va domina farfuriile noastre in deceniile ce vor urma. Cea mai importanta atractie o reprezinta retetele inovatoare si diverse… On Vegetables poate foarte bine sa fie un manifest pentru viitorul bucatariei, fiind un regal atat pentru vegetarieni cat si pentru carnivori.” - FlavourFeed 

“O oda adresata bucatariei bazate pe plante.” – LALA Magazina

“Noua carte a chefului Jeremy Fox, On Vegetables, va schimba modul in care priviti legumele.” – Toronto Star

“Chef Jeremy Fox foloseste metode creative pentru a extrage tot ce e mai bun din texturile, gusturile si culorile legumelor de sezon.” - Seacoast Newspapers

“Nu este o carte de bucate vegetariene tipica… Aceasta nestemata este plina cu peste 160 de retete de frunzarit si preparat acasa.” - goop

“Sunt 160 de retete aici si reflectiile chefului chiar despre multitudinea de moduri in care se pot prepara legumele. Fox se abtine de la a fi foarte pretios, incurajandu-va sa sa folositi ce aveti la indemana si sa folositi totul… Sfaturi pentru toti, vegetarieni sau nu.” – Los Angeles Times

“Pur si simplu frumos scrisa… Cea mai buna carte de bucate vegetariene pe care am avut-o pana acum - sunt atat de multe retete minunate si inspirationale in aceasta carte si fiecare evidentiaza ingredientele individuale. Este o carte de gatit atat de inspirationala. Fotografii splendide si retete foarte bune. O recomand cu caldura.” - PassionFor Food

“Poarta plantele comestibile la altitudini sofisticate, combinand improbabilul in preparate cu aspect placut si apetisante.” - Spectator

“Pune in lumina bucataria lui bazata pe plante.” – Cooking Light

“Cheful cu stele Michelin isi aduce contributia sa inegalabila asupra gatitului cu legume in propria ta bucatarie, prin retete sofisticate dar abordabile si de catre bucatarii amatori.” – The Lady

Detalii:

  • Cartonata: 380 pagini
  • Format: 270 x 220 mm
  • Ilustratii: 170
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2019

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri