Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Orez Koshihikari de Niigata, 5Kg - Shinmei, Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
PALNISRJS21

Producator: Shinmei, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR


42900 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Orez Koshihikari de Niigata, 5Kg - Shinmei, Japonia

Koshihikari este soiul de orez japonez cel mai cultivat din Japonia, dar cel produs in prefectura Niigata este superior altora in ceea ce priveste gustul.

Orezariile din Niigata sunt plasate pe soiuri argiloase fertile, transportate din amonte de marile rauri cum sunt Shinano si Agano. Sunt bogate in nutrientii necesari culturii orezului, de aceea utilizarea de ingrasaminte chimice este foarte redusa.

Acest orez produce mult amidon, cee ace ii potenteaza savoarea, fiind un orez foarte gustos. 

Recomandari: excelent pentru sushi si orice alt preparat pe baza de orez japonez. Se poate folosi si in patisserie/cofetarie.

  • Ingrediente: 100% orez koshihikari.
  • Origine: Niigata, Japonia.
  • Pachet: 5Kg
  • A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.
  • Producator: Shinmei, Japonia

Recomandari de preparare:

Pentru 4 persoane (500g orez)

Se pune orezul intr-un bol cu apa rece, apoi se spala amestecand de 40 de ori cu mana intr-o miscare circulara. Apa va capata o culoare laptoasa. Se toarna orezul intr-o sita si se clateste cu din abundenta pana cand apa va fi limpede. Se lasa orezul la scurs aproximativ 15 minute. Se toarna orezul in rice-cooker sau intr-o cratita, se adauga 600ml apa rece (puristii pot folosi apa plata imbuteliata). Se lasa sa absoarba 30 de minute.

Pentru rice-cooker se apasa doar butonul “pornit”. Timpul de gatire ar tebui sa fie de circa 37 de minute.

Pentru gatitul in caserola, se incepe la rece si se incalzeste caserola la foc mediu, fara capac. Cand incepe sa fiarba, se amesteca rapid de 3 - 4 ori pentru a evita formarea de aglomerari. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Se ia de pe foc, se amesteca usor, se acopera cu un prosop adecvat si cu capacul si se lasa sa absoarba inca 15 minute.

Detalii speciale

Producator:
Shinmei, Japonia
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs