Otet Balsamic Gran Riserva Oro, Maturat 100 ani in Baric, Cutie Cadou, 68 g - Leonardi, Italia

DISPONIBIL LA COMANDA -
B34431

1.410 Lei cu TVA

Otet Balsamic Gran Riserva Oro, Maturat 100 ani in Baric, Cutie Cadou, 68 g - Leonardi, Italia   Azienda Agricola Leonardi isi are originea in secolul al VI-lea, dar din a doua jumatate a secolului al VII-lea se dedica exclusiv productiei de Aceto Balsamico de calitate, utilizand...
+

Otet Balsamic Gran Riserva Oro, Maturat 100 ani in Baric, Cutie Cadou, 68 g - Leonardi, Italia

 

Azienda Agricola Leonardi isi are originea in secolul al VI-lea, dar din a doua jumatate a secolului al VII-lea se dedica exclusiv productiei de Aceto Balsamico de calitate, utilizand materii prime proprii. De fapt, ferma s-a extins cu 10 hectare de teren cultivat cu vita de vie, in principal Trebbiano di Modena (struguri albi) si Lambrusco (struguri rosii) care s-au adugat la soiurile deja existente: Sorbara, Castelvetro si Ancellotta. Se defineste ca o ferma cu circuit inchis, sau cu filiera scurta, deoarece toate fazele de productie sunt intreprinse la locul recoltarii.

Strugurii de Trebbiano sunt culesi manual, presati, iar mustul este redus prin fierbere, timp de 36-48 de ore. Apoi, mustul concentrat se matureaza in pana la 9 tipuri de butoaie din: stejar, cires, frasin, castan, dud, salcam si ienupar. Butoaiele se pastreaza, spre deosebire de cele in care se matureaza vinul, in mansarde. Astfel, butoaiele trec prin schimbarea tuturor celor patru anotimpuri si trebuie sa suporte conditii extreme: caldura si lipsa umezelii vara, frigul si umezeala iarna. Anual, se evapora 10% din volum. Cu trecerea anilor, otetul devine mai delicat, mai dulce si mai corpolent.

Abundenta maxima de gusturi si arome: finete, armonie, intensitate si corpolenta intr-un echilibru perfect. Este produsul a trei generatii, bunicul l-a pus la maturat in butoaie, iar nepotul il va imbutelia dupa 100 de ani. Este un produs ingrijit cu multa dragoste, grija si experienta si cunostinte exceptionale in producerea otetului balsamic. In trecut, datorita valorii foarte ridicate, era oferit cadou la botezuri si la nunti. Astazi este un cadou exclusivist, intr-o sticla numerotata, cu certificat si sigiliu cu varsta si detaliile butoiului.

Datorita armoniei si rafinamentului deosebit este recomandat pentru cele mai fine preparate culinare: caviar, foie gras si branzeturi maturate.  Este si un digestiv pur si pretios.  

Se livreaza in cutie cadou.

Aciditate: 4,5%

Sticla: 68 g

Ingrediente: must concentrat prin fierbere si fermentat. Contine sulfiti.

Producator: Leonardi, Italia

 

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri