Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Otet Balsamic Maturat, Artigianale, 250ml - Villa Manodori

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SFVV640002
|  Producator: Villa Manodori, Italia

213 Lei (TVA inclus)

Otet Balsamic Maturat, Artigianale, 250ml - Villa Manodori Produs in cantitate limitata, din struguri din soiul Trebbiano, de catre renumitul chef italian Massimo Bottura de la Osteria Francescana. Maturat, pe rand, in butoaie mici de stejar, castan si ienupar. Chef Massimo Bottura a...
+

Otet Balsamic Maturat, Artigianale, 250ml - Villa Manodori

Produs in cantitate limitata, din struguri din soiul Trebbiano, de catre renumitul chef italian Massimo Bottura de la Osteria Francescana. Maturat, pe rand, in butoaie mici de stejar, castan si ienupar.

Chef Massimo Bottura a realizat un blend din mai multe tipuri de otet, maturat intre 12 si 20 de ani, astfel incat sa obtina un otet balsamic rezistent la temperaturi ridicate fara a capata gust amar. Un adevarat “aceto artigianale”. Are consistenta siropoasa si culoare brun inchis.

Gust dulce-acrisor cu note de castane si fructe de padure, aroma complexa de cirese si lemn dulce, cu tonuri secundare de tutun si migdale.

Excelent ca atare, picurat pe salata verde sau rucola, carne si legume la gratar, branzetrui maturate (parmezan), capsuni proaspete, dar se poate folosi si la gatait sau pentru marinat. 

  • Ingrediente: must de struguri, otet din vin.
  • Alergeni: contine sulfiti (SO2). 
  • Sticla: 250ml 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.  

Producator: Villa Manodori, Italia 

Denumirea Villa Manodori se refera la castelul din secolul XVI situat in zona rurala din apropierea orasului Modena. Acesta era sediul marilor banchete de sarbatori si al marilor competitii recreative. Renumitul otet balsamic produs aici era servit ca digestiv la finalul fiecarei mese. Chef Massimo Bottura se mandreste cu traditiile si produsele culinare ale regiunii Modena, de-a lungul anilor implicandu-se cu multa pasiune si daruire in restaurarea castelului Villa Manodori, readucand Acetaia la inaltimea trecutului sau nobil.

Producator:
Villa Manodori, Italia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri