Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Otet de Orez, Junmai Fuji Su Premium, 360ml - Lio-Jozo, Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B59024

Producator: Lio-Jozo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR


22200 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Otet de Orez, Junmai Fuji Su Premium, 360ml - Lio-Jozo, Japonia 

Lio-Jozo s-a straduit 20 de ani sa obtina acest otet. Modelul a fost un sake Daiginjo-shu cu aroma delicata. S-a folosit de 8 ori mai mult orez decat cantitatea minima prevazuta de legea japoneza pentru otetul de orez, iar maturarea a fost indelungata. Aroma delicata, gust umami foarte profund.

* Daiginjo-shu este un sake de calitate superioara obtinut din orez 50% polizat.

Excelent pentru sushi, muraturi, sunomono (preparate marinate) si vinegrete/dressing-uri. 

Lio Jozo, din prefectura Kyoto, este considerat cel mai bun productor de otet din Japonia. Aici toate materiile prime trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Orezul provine de la fermieri locali dar si din cultura proprie, fara pesticide. Ca pentru toate oteturile de orez fermentate traditional, intai se produce sake si din sake otetul, de aceea termenul de otet din vin de orez este mai corect. Acest sake trece apoi printr-o fermentatie acetica si devine otet in circa 100 de zile, iar apoi otetul obtinut este maturat timp de inca 8 luni. Metoda de productie a ramas neschimbata de la fondarea firmei in anul 1893. Dureaza 2 ani din momentul inceperii cultivarii orezului si pana la obtinerea otetului final. Spre deosebire de marii producatori de otet la care otetul este gata intr-o singura zi!

Conform legii japoneze, un otet de orez poate fi denumit astfel numai daca este fermentat cu cel putin 40g de orez la un litru de apa. Lio-Jozo foloseste 200g de orez la 1 litru de apa pentru otetul traditional si 320g de orez pentru otetul premium. 

  • Ingrediente: orez, apa.
  • Aciditate: 4,2%
  • Origine: Kyoto, Japonia 
  • Sticla: 360ml 
  • A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deshidere se pastreaza in frigider. 
  • Producator: Lio-Jozo, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 201 kJ/48kcal
  • Grasimi: 0 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0 g
  • Carbohidrati: 12,5 g
  • din care, zahar: 11,4 g
  • Proteine: 0,6 g
  • Sare: < 0,01 g

Detalii speciale

Producator:
Lio-Jozo, Japonia
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs