Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Ozaki Wagyu Beef - Carne Tocata, Congelata, cca. 400g - Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG51994

Greutate aproximativa: 0.4Kg

Pret/kg: 353Lei

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tip Wagyu: Japanese Ozaki Wagyu


14100 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate
  • Livrare produse

Descriere produs

Ozaki Wagyu Beef - Carne Tocata, Congelata, cca. 400g - Japonia

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Carne tocata de vita Ozaki Wagyu. 

  • Ozaki Wagyu Beef originara din Japonia
  • Preparatele cu carne tocta se transforma in produse de lux  
  • Gust umami si textura incredibile
  • Foarte suculenta
  • Un Stradivari al carnii de vita!

Se poate folosi ca orice carne tocata: in burgeri, sarmale, ardei umpluti sau ragu bolognese “de sa te lingi pe degete”. Asezonarea este foarte putin necesara datorita gustului intens al carnii.

  • Recomandare: carnea tocata de vita Ozaki Wagyu se prepara imediat dupa scoaterea din frigider. Datorita punctului de topire scazut, grasimea acestei rase speciale incepe sa se topeasca la temperatura camerei.
  • Crescator: Muneharu Ozaki
  • Origine: Japonia
  • Regiune: Miyazaki
  • Rasa: Tajima
  • Alimentatie: iarba, paie de orez, soia, cereale insilozate, porumb, orz, tarate de grau, amestec de alge de mare, pudra de carbune vegtal, apa de izvor
  • Maturare: wet-aged
  • Transa: din toate grupele musculare
  • Structura: carne tocata
  • Pregatire: gratar, tigaie, sos 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 400g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,40Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate

A se pastra congelat (min. -18OC). Nu se recongeleaza dupa decongelare.

Membrana de plastic nu este comestibila si trebuie inlaturata inainte de consum. 

Datorita metodei traditionale de productie, pot aparea pe carnea tocata puncte inchise la culoare fara nicio pierdere in calitate.

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Muneharu Ozaki (Ozaki Beef, Myazaki/Japonia)

Ozaki Beef provine de la crescatorul Muneharu Ozaki din Myazaki, Japonia. Domnul Ozaki este singura persoana fizica din Japonia ale carui animale ii poarta numele. El creste vaci Wagyu de peste 30 de ani, primii 16 ani le-a vandut ca Myazaki Beef, iar apoi, datorita unei diete speciale, ca Ozaki Beef. Deasemenea, sacrifica animalele numai dupa varsta de 32 - 40 de luni, cateva luni mai tarziu fata de Kobe Beef.  

Vacile din rasa Tajima sunt crescute in libertate timp de 10 luni, pascand iarba si band apa de izvor. Sunt tinute in grajduri deschise si sunt hranite cu un concentrat special din paie de orez, soia, cereale insilozate, porumb, tarate de grau si de porumb. Domnul Ozaki mai adauga in alimentatie si un amestec de alge si ierburi marine pentru a imbunatati circulatia sangelui. In plus, animalele primesc si carbune vegetal amestecat in furaje, pentru a absorbi bacteriile in exces aparute ca urmare a hranirii cu cereale.  

In afara de cateva exceptii, numai cativa crescatori din Australia si Europa s-au dedicat cresterii vacilor Wagyu in ultimii ani – importul vitelor Wagyu de rasa pura din Japonia in UE fiind stric interzis o perioada indelungata. Abia incepand cu anul 2013 trei abatoare din Japonia au fost certificate conform standardelor UE de siguranta si calitate astfel incat carnea de vita Wagyu din Japonia sa poata fi exportata in Vest.  

Tajima - Kobe & Ozaki Beef

Cea mai buna si probabil cea mai scumpa carne de vita din lume provine de la rasa japoneza Tajima Ushi (Tajima = rasa, Ushi = vita neagra). Este o rasa foarte putin cunoscuta, are dimeniuni destul de mici dar este carnoasa, si a fost initial folosita ca animal de povara pe campurile de orez si la minerit, pana acum 150 de ani. Neparasind niciodata regiunea, nicio natiune din afara Japoniei nu a stiut de existenta ei. Wagyu este alt nume binecunoscut al vacilor negre japoneze (Wa = Japonia, gyū = vita). 

Deasemenea, religia Budista a interzis consumul carnii de vita, interdictia fiind ridicata oficial in perioada Meji, la finalul secolului XIX. In 1868, odata cu intronarea imparatului Meji, a inceput deschiderea Japoniei catre societatea occidentala. Pe 1.01.1869 Japonia s-a deschis catre vest, prin portul Kobe, denumirea Kobe Beef devenind sinonima cu carnea din rasa de vita Tajima Ushi.

Totusi, putin stiu ca vita Kobe este una dintre multele rase de vita japoneza. Denumirea Kobe Beef este protejata legal si este rezervata exclusiv pentru rasa neagra Wagyu care provine din prefectura japoneza Hyogo, al carui centru administrativ este orasul-port Kobe. Daca animalele provin din alte prefecturi sau regiuni din Japonia, de exemplu Ozaki Beef, pot purta doar denumirea corespunzatoare.

Miyazaki Beef

Denumirea „Miyazaki Beef” se poate folosi numai pentru vitele wagyu negre fatate si crescute in Prefectura Miyazaki, calitatea carnii trebuind sa fie clasificata la cel putin gradul A4. Carnea are o calitate exceptionala, fiind recunoscuta pentru marmorare si aromele specifice de unt si de alune de padure, precum si pentru savoarea delicata.

Carnea „Miyazaki Beef” a castigat de trei ori la rand marele premiu „Prime Minister’s Award” la Concursul National pentru cea mai buna carne de vita japoneza, ce se organizeaza la fiecare cinci ani.

Viteii pe cale de a deveni vite de Miyazaki trebuie sa provina din linia de vite japoneze de rasa Kuroge Washu (cu parul negru), sa fie fatati in Miyazaki si al caror pedigree sa fie stabilit in Miyazaki.

Situata in sudul Japoniei, spre Oceanul Pacific, Prefectura Miyazaki se intinde pe 400Km de coasta de la nord la sud. Conform Ministerului Japonez al Agriculturii „Curentul cald Kuroshio ce vine dinspre Pacific si vantul rece care bate dinspre muntii Kyushu, la nord, creeaza un climat bland tot timpul anului. Acest climat ajuta regiunea Miyazaki sa creasca un mare numar de vite a caror carne este de o excelenta calitate, spre mandria fermierilor sai.”

Calitatea carnii de vita de Miyazaki este renumita in toata Japonia si in lume.

Detalii speciale

Produs BIO:
Info STOC:
STOC FURNIZOR
Greutate aproximativa:
0.4Kg
Pret/kg:
353Lei
Tip Wagyu:
  • Japanese Ozaki Wagyu

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs