Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Pachet  Ibérico, Selectie Carne de Porc Iberic pentru Gratar, 4 piese, Congelate, cca. 1,5Kg - Spania

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG7618

530 Lei (TVA inclus)

Pachet  Ibérico, Selectie Carne de Porc Iberic pentru Gratar, 4 piese, Congelate, cca. 1,5Kg - Spania Solomillo, Pluma, Presa, Secreto. 4 transe delicioase de porc iberic de bellota Gust cu note de alune de padure, datorita ingrasarii cu ghinda Fragede si suculente...
+

Pachet  Ibérico, Selectie Carne de Porc Iberic pentru Gratar, 4 piese, Congelate, cca. 1,5Kg - Spania

Solomillo, Pluma, Presa, Secreto.

  • 4 transe delicioase de porc iberic de bellota
  • Gust cu note de alune de padure, datorita ingrasarii cu ghinda
  • Fragede si suculente 
  • Pluma - in traducere literala inseamna “pana”, este o piesa plata triunghiulara din partea din fata a muschiului. Forma este similara cu cea a unei aripi sau a unei pene. Este bine marmorata si suculenta. Este cea mai apreciata si mai scumpa transa de carne de porc iberic. Perfecta pentru gratar, tigaie sau la cuptor.
  • Presa - este piesa preferata a bucatarilor de avangarda cum ar fi Ferran Adria, Juan Amador sau Juan Mari Arzak. Foarte apreciata pentru marmorarea excelenta si culoarea rosie a carnii. Provine din zona dintre spata si muschi. Este suculenta. Perfecta pentru gratar si tigaie. Se poate gati mediu (rozalie in mijloc).
  • Solomillo - este muschiuletul de porc iberic. Este mic, delicat si alungit, cu putina grasime. Ideal pentru tragere rapida la tigaie. Este foarte fraged si gustos dar mai putin suculent decat Presa. Se recomanda gatirea piesei intregi, ideal rare (in sange) sau medium rare (mediu-spre in sange) pentru a ramane suculent.
  • Secreto ibérico - transa plata, in forma de evantai. Mai este cunoscut si sub numele de "cruceta de ibérico". Este parte din capatul superioar al flancului de porc; la transarea carcasei, este atasat de slanina si este greu de observat, de unde denumirea de “secreto”. Este compus din fibre musculare si grasime, avand un grad ridicat de marmorare care ii confera un aspect specific si gust delicios si suculent. Perfect pentru gratar sau sous-vide. 

Pachet: cca. 1,5Kg (4 piese) 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid. 

  • Origine: Spania
  • Regiune: Extremadura
  • Rasa: Porc iberic
  • Alimentatie: 30 - 40% ghinda
  • Structura: fara os
  • Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa, brezare, sous-vide 
  • Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Ibérico - porc spaniol Pata Negra

Desi are o statura asemanatoare cu porcul domestic comun, dar cu picioarele mai svelte, porcul iberic (cerdo ibérico), cu o vechime de 3000 de ani, este mai probabil sa fie clasificat ca mistret. Porcul iberic Pata Negra (copita neagra), traieste liber in Dehesa, o zona plina de stejari din sud-vestul Spaniei. Ca toate rasele vechi de porci, porcul Ibérico are capacitatea naturala de a stoca intramuscular grasimi valoroase, carnea capatand o savoare specifica si ramanand frageda si suculenta chiar si dupa gatire. Datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati din carne, aceasi din uleiul de masline extravirgin, porcul Ibérico este denumit si „maslina cu patru picioare” de catre fanii Jamón Ibérico.

Pe langa aspectul lor, suinele iberice se remarca in mod clar fata de alte rase europene prin dieta pe care o au. Pe langa ierburi si fructe de padure, porcul iberic se hraneste, in principal in faza de ingrasare - Montanera - de pe parcursul toamnei si iernii, cu ghinda care confera suculenta savoare de alune de padure carnii. Numai un porc astfel crescut poate purta eticheta “Bellota” (ghinda). Un porc consuma intre 6 si 7Kg de ghinda pe zi in perioada de ingrasare.   

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: