Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Pachet: cca. 1,5Kg (4 piese)
Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
Ibérico - porc spaniol Pata Negra
Desi are o statura asemanatoare cu porcul domestic comun, dar cu picioarele mai svelte, porcul iberic (cerdo ibérico), cu o vechime de 3000 de ani, este mai probabil sa fie clasificat ca mistret. Porcul iberic Pata Negra (copita neagra), traieste liber in Dehesa, o zona plina de stejari din sud-vestul Spaniei. Ca toate rasele vechi de porci, porcul Ibérico are capacitatea naturala de a stoca intramuscular grasimi valoroase, carnea capatand o savoare specifica si ramanand frageda si suculenta chiar si dupa gatire. Datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati din carne, aceasi din uleiul de masline extravirgin, porcul Ibérico este denumit si „maslina cu patru picioare” de catre fanii Jamón Ibérico.
Pe langa aspectul lor, suinele iberice se remarca in mod clar fata de alte rase europene prin dieta pe care o au. Pe langa ierburi si fructe de padure, porcul iberic se hraneste, in principal in faza de ingrasare - Montanera - de pe parcursul toamnei si iernii, cu ghinda care confera suculenta savoare de alune de padure carnii. Numai un porc astfel crescut poate purta eticheta “Bellota” (ghinda). Un porc consuma intre 6 si 7Kg de ghinda pe zi in perioada de ingrasare.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: